Netflix dizisi You'nun 2. sezon başrol oyuncusu belli oldu

Netflix'in çok popüler olan You dizisinin 2. sezon başrol oyuncusu belli oldu. Victoria Pedretti, Netflix dizisi You’nun 2. sezonunda başrolde olacak.

Netflix dizisi You'nun 2. sezon başrol oyuncusu belli oldu
Yayın Tarihi: 4.02.2019 11:20:00

Lifetime’ın ardından Netflix’te gösterime giren You, kısa sürede platformun en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başarmıştı. You dizisinin 2. sezon başrol oyuncusu belli oldu.

Haunting of Hill House ile adını geniş kitlelere duyuran Victoria Pedretti, Netflix dizisi You’nun 2. sezonunda başrolde olacak.

Genç oyuncu Victoria Pedretti, You dizisinde, lüks bir markette müdür olarak çalışan yetenekli şef Love Quinn’e hayat verecek. 

Günümüz alışkanlıklarının aksine sosyal medyaya mesafeli biri olan Love, daha ilgi çekici bir hayatın peşindedir. Aynı zamanda yas tutmakta olan karakter, Joe Goldberg ile tanışınca beklemediği bir dünyaya sürüklenir.


Sera Gamble ve Greg Berlanti’nin imzasını taşıyan You dizisinin yürütücü yapımcı kadrosunda ikiliye Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Gina Girolamo ve Marcos Siega eşlik ediyor.



23 yaşındaki Victoria Pedretti önümüzdeki dönemde Quentin Tarantino’nun yeni filmi Once Upon a Time in Hollywood'da ve Elisabeth Moss’lu Shirley filminde izleyici karşısına çıkacak.

Victoria Pedretti, Netflix dizisi You’nun 2. sezonunda da başrolde olacak.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR