Netflix dizisi You'nun 2. sezonuna Robin Lord Taylor dahil oldu

Gotham dizisinde canlandırdığı Penguin karakteriyle tanınan Robin Lord Taylor, Netflix'in sevilen dizisi You'nun 2. sezonunun kadrosuna katıldı. İşte detaylar...

Netflix dizisi You'nun 2. sezonuna Robin Lord Taylor dahil oldu
Yayın Tarihi: 18.02.2019 12:49:00

Lifetime’ın ardından Netflix’te gösterime giren You, kısa sürede platformun en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başarmıştı. You dizisinin 2. sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. You dizisinin 2. sezonuna son olarak Robin Lord Taylor dahil oldu.

Caroline Kepnes'in aynı isimli kitabından uyarlanan You'nun dizi uyarlamasının 2. sezonunun da ikinci kitaba dayanması bekleniyor.

You 2. sezonda Penn Badgley'e Haunting of Hill House dizisiyle bilinen Victoria Pedretti eşlik edecek. Genç oyuncu Victoria Pedretti, You dizisinin 2. sezonunda, lüks bir markette müdür olarak çalışan yetenekli şef Love Quinn’e hayat verecek. 

You dizisinin 2. sezonuna son olarak Robin Lord Taylor dahil oldu.




You 2. sezona yeni dahil olan Robin Lord Taylor, sezonda birden fazla bölümde yer alacak. Will karakteri işi gereği berbat insanlarla ilgilense de kendisi düşünceli, zeki ve cana yakın bir isim olarak izleyici karşısına çıkacak. Ancak You 2. sezonda kendisini zor bir durumun içinde bulacak. 

You 2. sezonun kadrosunda Victoria Pedretti ve Robin Lord Taylor dışında Ambyr Childers (Candice), James Scully ve Jenna Ortega da yer alacak. 

James Scully, Pedretti'nin karakteri Love'ın erkek kardeşi Forty Quinn'i canlandıracak. Forty, 12 adımlık bağımlılık tedavisinde dayanak kaynağı olarak kız kardeşini gören bir adam. Jenna Ortega ise You 2. sezonda Ellie isminde sokaklarda kendi kendine büyümesi gerekmiş ve para için gerektiğinde üç kağıt çevirmekten geri kalmayan genç bir kızı oynayacak.

Netflix'in çok sevilen dizisi You'nun 2. sezonu şimdiden heyecanla bekleniyor...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR