Netflix izleyicileri yılmadan bekliyor! Dark dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak

Netflix’in 2017 yılında yayınlanan ilk sezonuyla büyük ilgi gören Alman menşeli orijinal yapımı Dark dizisi 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki Dark dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Netflix izleyicileri yılmadan bekliyor! Dark dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak
Yayın Tarihi: 5.02.2019 14:09:00

Netflix'in 2017 yılı Aralık ayında gösterime giren Dark dizisi ilk sezonuyla çok beğenilmiş ve dünyada birçok ülkede popüler olmuştu. Hal böyle olunca herkes Dark 2. sezonu merak etmeye başladı. Peki Dark dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Baran bo Odar ve Jantje Friese ikilisince yaratılan, hikayesi günümüzdeki bir Alman kasabasında geçen bilim-kurgu gerilimi olan Dark dizisi Netflix'in en çok beğenilen orijinal yapımlarından olmayı başardı. Peki Dark dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Dark dizisinin Almanya’daki 1 izleme saatine karşılık dünya çapında 9 saat seyredildiği, tüm dünyanın Dark’ın tutkunu olduğu da Netflix tarafından duyuruldu. Peki Dark dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Anlaşılması güç bir bulmacayı konu alan Dark dizisinde, kasabanın sorunlu geçmişi ile bağlantılı olaylar, geçmişle bugün arasında gidilip gelinerek üç kuşağın çevresinde anlatılıyor. Peki Dark dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?



Dark dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?


Dark dizisinin 2. sezonunun çekimlerine 25 Haziran 2018 tarihinde başlamıştı. Çekimleri Berlin'de yapılan Dark dizisinin 2. sezonuyla ilgili güzel haber Netflix'ten geldi.

İddialara göre Dark dizisinin 2. sezonunun 2019 Haziran gibi yayınlanması bekleniyor.

Öte yandan Dark dizisinin ilk sezon finalinde 2052 yılına, geleceğe giden Jonas’ı gördüğümüz dizinin senaristi Jantje Friese dizide eski karakterleri yine izleyeceğimizi söyledi.

Friese, "Dark dizisi 2. sezon çok göz önünde olmayan bazı karakterlerin de gelişimini bize gösterecek. Eski karakterler de kaybolmayacak. Ama aynı zamanda yenileri göreceğiz." dedi.

Dark dizisi 2. sezonuyla 2019 yılının yaz aylarında Netflix'te olacak...


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR