Netflix severlerin gözü yolda kaldı! Peaky Blinders 5. Sezon ne zaman yayınlanacak

Netflix'in çok sevilen dizisi Peaky Blinders son olarak 4. sezonuyla ekranlara gelmişti. Uzun bir süredir Peaky Blinders 5. Sezonun yayınlanmasını bekleyen izleyicilerin gözleri yolda kaldı. Peki Peaky Blinders 5. Sezon ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Netflix severlerin gözü yolda kaldı! Peaky Blinders 5. Sezon ne zaman yayınlanacak
Yayın Tarihi: 1.02.2019 13:03:00

Başrollerini Cillian Murphy, Tom Hardy, Paul Anderson, Helen McCrory, Joe Cole, Ned Dennehy, Ian Peck, Annabelle Wallis ve Sam Neill gibi isimlerin paylaştığı Peaky Blinders dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Peki Peaky Blinders 5. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Steven Knight tarafından yaratılan Peaky Blinders dizisinde bedeli ne olursa olsun hayatta yükselmek isteyen acımasız patronu Tommy Shelby'nin icraatları ele alınıyor. Peki Peaky Blinders 5. Sezon ne zaman yayınlanacak?



4 sezondur izleyenlerin beğenisini kazanan Peaky Blinders dizisi Netflix'te yayınlanmasıyla da popüleritesini iyice arttırdı. Peki Peaky Blinders 5. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Son olarak 4. sezonuyla ekranlara gelen ve bir yıldır ekranlarda olmayan Peaky Blinders dizisinin 5. sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Peki Peaky Blinders 5. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Çekimleri tamamlanan Peaky Blinders dizisinin 5. sezonunun 2019 yılı bahar aylarında (Mayıs ayı gibi) izleyicileriyle buluşması bekleniyor. 


Dipnot: Peaky Blinders 5. sezonu da 6 bölümden oluşacak.

Peki Peaky Blinders 5. Sezon final sezonu mu olacak?



 Peaky Blinders 5. sezon ile bitmeyecek!

Dizinin yaratıcı ismi Steven Knight geçtiğimiz günlerde Birmingham Press Club etkinliğinde konuştu ve gangster temalı dönem dizisinin beşinci sezonunun Shelby ailesini göreceğimiz son sezon olmayacağının müjdesini verdi.

Alınan bilgilere göre Peaky Blinders dizisinin 6 ve 7. sezonları için BBC ile görüşmeler devam ediyor. Peaky Blinders dizisinin yaratıcısı Steven Knight gelecek sezonlar üzerinde senaryo çalışmalarını sürdürüyor. Ancak henüz kesin bir anlaşma sağlanmış değil.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR