Netflix Şubat 2019 izlenebilecek diziler hangileri? İşte Netflix Şubat 2019 izlenebilecek 5 dizi

Son yılların popüler online dizi film izleme platformu Netflix, abonelerine oldukça başarılı yapımlar sunuyor. İşte bizde Netflix Şubat 2019 izlenebilecek dizileri sizler için derledik. Peki Netflix Şubat 2019 izlenebilecek diziler hangileri? İşte Netflix Şubat 2019 izlenebilecek 5 dizi...

Netflix Şubat 2019 izlenebilecek diziler hangileri? İşte Netflix Şubat 2019 izlenebilecek 5 dizi
Yayın Tarihi: 30.01.2019 14:16:00

Netflix Şubat 2019 izlenebilecek diziler hangileri? İşte Netflix Şubat 2019 izlenebilecek 5 dizi...


1- The Punisher


Marvel ve Netflix’in ortak dizisi The Punisher, geçtiğimiz yıl izleyicileriyle buluştu. Geçtiğimiz haftalarda da 2. Sezonuyla ekranlara gelen The Punisher dizisinin başrolünü  Jon Bernthal üstleniyor.

The Punisher dizisinin konusu ise: Ailesinin cinayetinden sorumlu suçluları cezalandırmayı amaçlayan eski bir deniz piyadesi Frank/ Pete , kendisini askerî bir komplonun içinde buluverir.

The Punisher 2. Sezonu, Netflix Şubat 2019’da özellikle Marvel severler için başarılı bir tercih olabilir…


2-Hakan: Muhafız

Netflix’in ilk orijinal Türk yapımı olan Hakan: Muhafız, ilk sezonuyla Aralık ayından beri izleyicileriyle buluşuyor.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Hakan: Muhafız dizisi kısa sürede çok beğenildi.

Fantastik türde olan Hakan Muhafız 2 sezon olarak planlanmıştı. Ancak Hakan: Muhafız  çok ilgi görünce Netflix’ten 3. Ve 4. Sezon onayını aldı.

Hakan: Muhafız dizisi 10 bölümlük ilk sezonuyla Netflix Şubat 2019’da izlemek için güzel bir tercih olabilir.


3-Perfume

Netflix’in Almanya yapımı dizisi Perfume, Patrick Suskind‘in dünya genelinde en çok satanlar arasına giren 1985 yılı basımı Das Parfum ( Koku) isimli romanının modern dönem uyarlaması olarak izleyicileriyle buluşuyor.


Aralık ayının son haftası Netflix’te yayınlanan Perfume dizisinin ilk sezonu 6 bölümden oluşuyor.

Perfume dizisinin konusu kısaca şu şekilde: İnsanüstü bir koku alma duyusuna sahip olan bir parfümcü, bir yatılı okuldaki kız öğrencilerini öldürmeye başlar. Amacı onların esanslarını çıkarıp kusursuz kokuyu yaratmaktır.

Özellikle kriminal türde dizi sevenler için Perfume,  Netflix Şubat 2019 için çok beğenebileceğiniz bir yapım olabilir.


4- Elite


Netflix'in Ekim ayında ilk sezonuyla görücüye çıkan ve çok beğenilen gençlik dizisi Elite, oldukça beğenilen gençlik dizilerinden biri olmayı başardı.

İşçi sınıfından gelen üç gencin İspanya’da seçkin bir okula kaydolmasından sonra, onlar ve zengin öğrenciler arasında yaşanan çatışmayı ve sebep oldukları cinayeti konu edinen Elite dizisinin 2. Sezon çekimleri de geçtiğimiz haftalarda başladı.

8 bölümlük ilk sezonuyla büyük bir başarı yakalayan Elite tarz olarak bir döneme damgasını vuran Gossip Girl dizisine benzetiliyor.

Hala izlemediyseniz Elite dizisi Netflix Şubat 2019 için harika bir seçim…


5- Black Mirror: Bandersnatch

Yeni yıldan önce yayınlanan Black Mirror: Bandersnatch filmi Netflix'in ilk interaktif yapımı olma özelliğini taşıyor.

Başından itibaren yaptıkları seçimlerle filmin nasıl ilerleyeceğine izleyecilerin karar verdiği Black Mirror: Bandersnatch, bu yönüyle şimdiden bütün dünyada büyük ilgi uyandırdı.

Birden çok sona sahip Black Mirror: Bandersnatch, hala izlemediyseniz Netflix Şubat 2019 için ilgi çekici bir seçim olabilir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR