Netflix'in heyecanla beklenen projesi Ottoman Rising'den Birkan Sokullu hamlesi

Netflix'in son bombası Ottoman Rising dizisinin kadrosu yavaş yavaş belirleniyor. Geçtiğimiz haftalarda Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Damla Sönmez'in dahil olduğu diziye son olarak Birkan Sokullu dahil oldu.

Netflix'in heyecanla beklenen projesi Ottoman Rising'den Birkan Sokullu hamlesi
Yayın Tarihi: 4.03.2019 00:33:00

Netflix'in merakla beklenen yeni dizisi Ottoman Rising'in kadrosuna Birkan Sokullu dahil oldu.

Ottoman Rising dizisinde ilk olarak Fatih Sultan Mehmet'in annesi Mara Hatun'u canlandırması için Tuba Büyüküstün ile anlaşılmıştı. Sonrasında Ottoman Rising dizisinde Fatih Sultan Mehmet karakterini canlandırması için yetenekli oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu ile anlaşıldı.

Cast çalışmaları tüm hızıyla devam eden rüya proje Ottoman Rising'in çocuk oyuncusu da Muhteşem İkili'nin minik MKC'si Fuat Fatih Odabaşı olmuştu. 

Son olarak da Ottoman Rising dizisine yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu dahil oldu. Dizideki karakteri henüz belli olmayan Birkan Sokullu, şimdiden herkesi heyecanlandırdı.


Kadrosu yavaş yavaş belirlenen Ottoman Rising, Fatih Sultan Mehmed'in hayatını ve Osmanlı'nın yükselişini anlatan mini dizi olarak Netflix'te yayınlanacak. 

Yapımcılığını Karga Seven Pictures'ın üstlendiği Ottoman Rising, 6 bölüm olarak hazırlanıyor.

Temel olarak Netflix International için oluşturulacak dizinin ana dili İngilizce olacak. Çin de dahil olmak üzere pek çok ülkede gösterilecek olan Ottoman Rising dizisinden Netflix uluslararası başarı bekliyor.

Çekimleri Mart ayının sonunda başlaması planlanan Ottoman Rising şimdiden heyecanla bekleniyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR