Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector'dan sürpriz gelişme

Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector 14 Aralık tarihinde ilk sezonuyla izleyicileriyle buluştu. The Protector dizisinin çok beğenilmesinin ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte o gelişme...

Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector'dan sürpriz gelişme
Yayın Tarihi: 7.01.2019 11:59:00

Çağatay Ulusoy'un başrolünü oynadığı Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi The Protector (Hakan: Muhafız) 14 Aralık'ta seyirciyle buluşmuş ve projenin 10 bölümden oluşan ilk sezonu büyük ilgi görmüştü.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Burçin Terzioğlu, Okan Yalabık ve Saygın Soysal'ın paylaştığı The Protector iki sezon olarak planlanmıştı. Fakat The Protector (Hakan: Muhafız) dizisiyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. 

O3 Medya'nın imza attığı dizinin ilk 2 sezonunun çekimleri geçen yaz ortasında tamamlanmış, fantastik drama türündeki The Protector dizisinin devam edip etmeyeceği ise merak konusu olmuştu.


Yaşanan son gelişmelere göre The Protector dizisinin 3. ve 4. sezonunun da çekilmesi planlanıyor. Dizinin yeni bölümlerini yine O3 Medya çekecek. Çağatay Ulusoy'a bu kez başrollerde kimlerin eşlik edeceği ve dizinin yönetmenlerinin kimler olacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

The Protector tılsımlı bir yadigâr tarafından kendisine mistik güçler verilen genç bir adamın, karanlık güçlerle savaşmak ve geçmişindeki bir gizemi çözmek üzere bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR