Netflix'in merakla beklenen dizisi Osmosis için geri sayım başladı

Avrupa ülkelerindeki orijinal yapımlarını arttırmaya çalışan Netflix'ten yepyeni bir Fransız dizisi geliyor. Osmosis adıyla yayınlanacak yapım 29 Mart'ta ilk sezonuyla Netflix'te olacak...

Netflix'in merakla beklenen dizisi Osmosis için geri sayım başladı
Yayın Tarihi: 1.03.2019 10:43:00

Dünyanın en çok izlenen online platformu Netflix, orijinal projelerinin sayısını arttırmaya devam ediyor. Özellikle Avrupa yapımlarına oldukça önem veren Netflix'in, ikinci Fransız yapımı Osmosis'e sayılı günler kaldı. Osmosis uzun bir süredir merakla bekleniyordu.

Netflix'ten onayını 2017 yılında alan Osmosis dizisi Netflix platformunun 2. Fransız yapımı olacak. Çekimleri nihayet tamamlanan Osmosis dizisi 29 Mart tarihinde Netflix'te izleyicileriyle buluşacak.

Osmosis dizisinin konusu ise şöyle; Gerçek aşkı bulma konusunda oldukça iyi işe yarayan Osmosis isimli uygulama, aynı zamanda bunu yaparken insan beyninin derinine inerek onların en derin sırlarını da öğrenmektedir.




Bilimkurgu türünde olacak olan Osmosis dizisi yakın gelecekte geçecek. İlk sezonu 8 bölüm olarak yayınlanacak olan dizi 29 Mart'ta Netflix platformunda yerini alacak.

Osmosis dizisi Telfrance ve Arte France tarafından üretilen özgün bir fikri temel alıyor. Aude Albano (Versailles) ve Capa Drama'dan Claude Chelli yapımcılığında hazırlanan Osmosis dizisinin yaratıcısı ve sorumlusu kişisi ise Audrey Fouche (Les Revenants, Borgia)...

Osmosis ilk sezonuyla 29 Mart tarihinde Netflix'te olacak...

İşte Osmosis dizisinin ilk fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR