Netflix'in merakla beklenen projesi Ottoman Rising'in çocuk oyuncusu belli oldu

Netflix'in son bombası Ottoman Rising dizisinin kadrosu yavaş yavaş belirleniyor. Geçtiğimiz haftalarda başrol oyuncuları belli olan projenin çocuk oyuncusu da belli oldu.

Netflix'in merakla beklenen projesi Ottoman Rising'in çocuk oyuncusu belli oldu
Yayın Tarihi: 1.03.2019 12:46:00

Kanal D'nin TMC Film imzalı Muhteşem İkili dizisinde Kaan namıdiğer minik MKC rolüne hayat veren 8 yaşındaki Fuat Fatih Odabaşı sempatikliği ve yeteneğiyle kısa sürede dikkatleri üzerine çekmişti. Dizinin MKC'si Kerem Bürsin'in oğlu rolüyle seyirci karşısına çıkan Odabaşı, Muhteşem İkili'nin final yapmasının ardından Ottoman Rising'e transfer oldu. 

Minik yıldız Fuat Fatih Odabaşı, Netflix'in merakla beklenen yeni dizisi Ottoman Rising'in kadrosuna dahil oldu. 



Kadrosunda Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Damla Sönmez gibi ünlü isimlerin rol alacağı 6 bölümlük projede Fuat Fatih Odabaşı küçük Mehmed'i oynayacak.


Oyuncuları yavaş yavaş belirlenen Ottoman Rising, Fatih Sultan Mehmed'in hayatını ve Osmanlı'nın yükselişini anlatan mini dizi olarak Netflix'te yayınlanacak. 

Yapımcılığını Karga Seven Pictures'ın üstlendiği Ottoman Rising, 6 bölüm olarak hazırlanıyor.

Temel olarak Netflix International için oluşturulacak dizinin ana dili İngilizce olacak. Çin de dahil olmak üzere pek çok ülkede gösterilecek olan Ottoman Rising dizisinden Netflix uluslararası başarı bekliyor.

Çekimlerinin bu ay sonunda başlaması beklenen Ottoman Rising şimdiden heyecanla bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR