Nikolay Komlichenko kimdir? Galatasaray'ın Yeni Transfer Hedefi Nikolay Komlichenko

Galatasaray'a önerilen Nikolay Komlichenko kimdir? Futbolcu Nikolay Komlichenko, Türkiye'den birçok kullanıcının dikkatini çekti. Galatasaray'ın transferdeki yeni hedefi olan Nikolay Komlichenko kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor, hangi takımda forma giyiyor? Bu soruların yanıtı bekleniyor.

Nikolay Komlichenko kimdir? Galatasaray'ın Yeni Transfer Hedefi Nikolay Komlichenko
Yayın Tarihi: 3.07.2019 16:25:00

Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor. Son olarak Jimmy Durmaz ve Şener Özbayraklı transferlerini KAP'a bildiren Cimbom, Çaykur Rizespor'un forveti Vedat Muriç için 3,75 milyon euro'ya kadar çıkmış ancak Çaykur Rizespor Başkanı'nın uzlaşmaz tavrı karşısında masadan kalkmıştı. 

Galatasaray'a Çaykur Rizespor'un forveti Vedat Muriç yerine Nikolay Komlichenko ismi önerildi! Galatasaray da transferde rotasını Nikolay Komlichenko'e çevirdi. Peki Nikolay Komlichenko kimdir? NTV Spor tarafından servis edilen habere göre Galatasaray, Nikolay Komlichenko'ı renklerine kısa süre içinde bağlayacak.


Nikolay Komlichenko KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Milan Baros'un da bir dönem forma giydiği Çek ekibi Mleda Boleslav takımında oynayan golcü oyuncu Nikolay Komlichenko, 24 yaşında. Geçtiğimiz sezon Çek liginde 33 maçta 29 gol 7 asistlik performansıyla dikkatleri üstüne çeken Komlichenko da Galatasaray'da oynamayı çok istiyor.

24 yaşındaki Komlichenko için Galatasaray ilk etapta masaya 1,5 milyon euro teklif iletti. Ancak Mleda Boleslav kulübü golcü oyuncu için 3 milyon euro'dan aşağı düşmüyor. Taraflar arasında pazarlığın kısa süre içinde bitip Komlichenko'nun Galatasaray'a imza atması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR