Norm Ender Demet Akalın tartışması tırmanıyor! Rap pop savaşı büyüyor

Son dönemde rapçilerle arasında sıkıntılar olan Norm Ender, Demet Akalın'la da tartışmaya girmişti. Norm Ender geçtiğimiz akşam verdiği konserde de 'Kezban' şarkısında adını geçirdiği Demet Akalın'ı ti'ye aldı. İşte o sözler...

Norm Ender Demet Akalın tartışması tırmanıyor! Rap pop savaşı büyüyor
Yayın Tarihi: 20.08.2019 10:23:00

Son dönemde rapçiler arasında tartışmalar bir türlü bitmiyor. Yıllar sonra piyasaya Mekanın Sahibi adlı parçasıyla yeniden dönen Norm Ender, rapçilerle fena kapışmıştı. Ardından Demet Akalın'la da sözlü tartışmaya giren ünlü rapçi, Ben Fero'nun Demet Akalın şarkısı için "Şarkıda ve klipte Demet Akalın’ın yer alması o çocuğa bir şey kazandırmıyor. Aksine şu an popüler olan bizim müziğimiz; biz o popçuya bir şey kazandırmış oluyoruz. Bu yemi yutmayın. Yani bu işin ekmeğini yiyen Ben Fero değil, Demet Akalın" diyerek tartışmanın fitilini ateşlemişti.




Bu sözler karşısında tepkisiz kalamayan Demet Akalın ise "E ama sen de benim adımı kullanmışsın Norm'cuğum. 2017 hep Demet Akalın garantili tabii!" diyerek Norm Ender'in Kezban şarkısına atıfta bulunmuştu.

NORM ENDER DEMET AKALIN KAVGASI BÜYÜYOR

Demet Akalın'ın bu sözlerinin ardından bir süre sessiz kalan Norm Ender, geçen akşamki konserinde Demet Akalın'ı tiye aldı. Norm Ender, 'Kezban' şarkısını söyledikten sonra "Bu şarkıda özel bir ismin adı geçiyor. Dünyanın en büyük 3. müzisyeni; Beethoven, Mozart, Demet Akalın" diyerek ünlü popçuya taş attı. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR