Nursel Ergin ekranlara geri dönüyor! Peki hangi programla ne zaman

Daha önceki yıllarda hazırlayıp sunduğu yemek programlarıyla çok sevilen Nursel Ergin yeniden ekranlara döneceğinin müjdesini verdi. Peki Nursel Ergin hangi programla ne zaman ekranlara dönüyor? İşte detaylar...

Nursel Ergin ekranlara geri dönüyor! Peki hangi programla ne zaman
Yayın Tarihi: 4.02.2019 13:57:00

Acun Ilıcalı’nın sunmuş olduğu “Var mısın Yok musun” adlı yarışma ile tanınan Nursel Ergin, sonraki yıllarda gündüz kuşağında boy gösterdi. 

Show TV'de Nursel'in Mutfağı" isimli yemek programıyla daha da sevilen Nursel Ergin sonrasında da  “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programını değişik formatta Kanal D ekranlarında sunmuştu.

Yaklaşık 2 yıldır ekranlarda olmayan Nursel Ergin müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi. Nursel Ergin yeniden ekranlara dönüyor? Peki Nursel Ergin hangi programla ne zaman ekranlara dönecek?

Çok yakında ekranlara döneceği haberini takipçileriyle paylaşan Nursel Ergin, yeni projesi için ser verip sır vermedi. Peki Nursel Ergin hangi programla ne zaman ekranlara dönecek?




Yaptığı paylaşıma "21 gün. Egzersiz yaparak ve yemeğime dikkat ederek fazla yağlarımdan kurtulmayı hedefliyorum. (Bunu yapacak olmamın nedeni yakında karşınıza çıkacağım. Güzel sağlıklı dinlenmiş olmak istiyorum)" şeklinde bir açıklama yapan Nursel Ergin yeniden ekranlara döneceğini açıklamış oldu. Peki Nursel Ergin hangi programla ne zaman ekranlara dönecek?

İddialara göre Nursel Ergin, Star TV'nin bitecek olan gündüz kuşağı programı Nergis Zamanı'nın yerine hazırlanan yeni projeyle ekranlara dönecek.

Nursel Ergin çok yakında yeniden ekranlarda olacak...


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR