Nurseli İdiz kimdir? Nurseli İdiz kaç yaşında

Nurseli İdiz kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? arama motorlarında aranıyor. Sözünü sakınmayan yapısıyla ve bir dönem yaşadığı alkol problemiyle çok konuşulan Nurseli İdiz bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Oyuncuların aldıkları ücretlerle ilgili konuşan Nurseli İdiz'in biyografisi...

Nurseli İdiz kimdir? Nurseli İdiz kaç yaşında
Yayın Tarihi: 20.09.2019 10:45:00

Bir dönem canlandırdığı karakterler ve alkol problemiyle çok konuşulan Nurseli İdiz, bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Uzun bir süredir ekranlarda olmayan Nurseli İdiz son olarak İstanbullu Gelin dizisine konuk olmuştu. Bugün de oyuncuların aldığı ücretlerle ilgili bomba açıklamalar yapan Nurseli İdiz kimdir? Kaç yaşında evli mi? her yerde aranıyor. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk. 

Son olarak 015 yılında Show Tv'de yayınlanan "İlişki Durumu: Karışık" adlı dizide rol alan Nurseli İdiz, geçen sezonda İstanbullu Gelin'e konuk olmuştu.



NURSELİ İDİZ KİMDİR? EVLİ Mİ

1960 tarihinde Pendik'te doğan Nurseli İdiz, Ressam Faruk Nafiz Çamlıbel ve Deniz Çamlıbel'in kızıdır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ile birlikte Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünü bitiren İdiz, ardından sanat dünyasına adım attı.


1981 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan başarılı oyuncu, sonrasında Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev yaptı. 

Ardından televizyonda da çeşitli projeler de boy gösteren Nurseli İdiz, 1983 yılında müzisyen Cem İdiz ile evlendi. Bu evlilikten Canan Elif adında bir kızı olan başarılı oyuncu 1999 yılında boşandı.

Bir dönem yaşadığı alkol problemi nedeniyle çalışamayan ve maddi sıkıntı da çeken Nurseli İdiz tüm bu süreçten kurtulmak için tedavi oldu. Akabinde bağımlılığından kurtuldu. Sivri çıkışlarıyla olay yaratan İdiz sözünü sakınmayan tavrıyla her zaman gündemde kalmayı başarmıştır. 

"ONLAR GERÇEK OYUNCULAR"

Bugün 2. Sayfa'nın canlı yayınında oyuncuların aldıkları ücretler konuşulurken, sırf yakışıklı diye Burak Özçivit ve Kenan İmirzalıoğlu'nun bu denli yüksek meblağalar aldığını söyleyen Nurseli İdiz; Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli, Halit Ergenç, Haluk Bilginer gibi isimlerin gerçek oyuncu olduğunu ve çok daha yüksek ücretler alması gerektiğini dile getirdi.

Öte yandan kadın başrol oyuncularının erkek başrollere göre çok daha düşük ücretler almasını da eleştiren İdiz, çoğu kadın oyuncunun erkeklerden çok daha iyi olduğunu söyledi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR