Nusret 23 Nisan sürprizlere neler? Nusret bedava mı

Nusret bugün ücretsiz mi? Nusret 23 Nisan 2019 bedava mı? En büyük et markamız haline gelen Nusret bugün ücretsiz mi? Nusret yemek bedava mı? Nusret'te neler bedava sizler için derledik.

Nusret 23 Nisan sürprizlere neler? Nusret bedava mı
Yayın Tarihi: 23.04.2019 13:41:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukların yüzü gülüyor... Ünlü şef Nusret de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na kayıtsız kalmadı! Türkiye'yi gerek yurt içi gerek yurt dışında temsil eden ünlü şef Nusret, birbirinden ünlü dünya yıldızlarına yaptığı şovlarla Dünyada adından söz ettirmeyi başarmıştı. "Salt Bae" hareketiyle Dünya çapında tanınırlık kazanan Nusret, 23 Nisan'da 5-18 yaş arası çocuklar için büyük bir sürprize imza attı! Nusret, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla 23 Nisan sürprizini duyurdu. Peki bu sürpriz ne? Nusret 23 Nisan'da bedava mı olacak?

Nusret 23 Nisan menüsü ne?

Ünlü şef Nusret, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na kayıtsız kalmadı! İnstagram'da milyonlarca takipçisi bulunan Nusret, yaptığı paylaşımda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda 5-18 yaş arası tüm çocuklara adette ve rakamda limit olmaksızın ücretsiz hizmet verileceğini açıkladı! Fenomen şef Nusret, bu paylaşımıyla Türkiye'de gündem oldu! Twitter'da birçok övgü mesajı alan Nusret, 23 Nisan'ı es geçmeyerek çocukların yüzünü güldürdü. 

Nusret'in paylaşımıyla birlikte Nusret restoranlarının tümünde çocuklar için ücretsiz et menüleri oluşturuldu. Nusret aynı zamanda instagram hesabından sürprizin ardından hazırlıklara ilişkin story paylaşımları da yaptı. "Dünyada ne kadar 5-18 yaş arası çocuk varsa bekliyorum." diyen Nusret, 23 Nisan 2019 günü tüm restoranlarında ücretsiz menülerle çocuklara büyük bir ziyafet sunuyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR