O Ses Türkiye 12 Ocak var mı yok mu? O Ses Türkiye yeni bölüm ne zaman

Tv8'in fenomen yarışması O Ses Türkiye bu sezon da bomba gibi devam ediyor. Her bölümüyle çok konuşulan O Ses Türkiye geçtiğimiz hafta ekranlara gelmedi. O Ses Türkiye 12 Ocak akşamı var mı yok mu? Peki O Ses Türkiye yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

O Ses Türkiye 12 Ocak var mı yok mu? O Ses Türkiye yeni bölüm ne zaman
Yayın Tarihi: 12.01.2019 12:23:00

Tv8'in çok sevilen yarışması O Ses Türkiye her sezon olduğu gibi bu sezon da fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda bu yıl Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'ın yer alıyor.

Cumartesi ve Pazar akşamları Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye, son olarak 31 Aralık Pazartesi akşamı yılbaşı özel bölümüyle yine fırtınalar estirdi. Peki O Ses Türkiye 12 Ocak var mı yok mu? O Ses Türkiye yeni bölüm ne zaman?

Bildiğiniz gibi reklam anlaşmaları nedeniyle Ocak ayında ekranlar boş geçiyor. Hatta bu yıl sezon arası biraz daha uzadı ve 3 haftaya çıktı. Peki O Ses Türkiye 12 Ocak var mı yok mu? O Ses Türkiye yeni bölüm ne zaman?


Tabi ki bu durumdan Tv8'in çok sevilen O Ses Türkiye yarışması da etkilendi. Çünkü O Ses Türkiye 12 Ocak, Tv8'in yayın akışında yeni bölümüyle gözükmüyor. Peki O Ses Türkiye 12 Ocak var mı yok mu? O Ses Türkiye yeni bölüm ne zaman?

Yani O Ses Türkiye 12 Ocak akşamı ne yazık ki ekranlarda olmayacak. Peki O Ses Türkiye yeni bölüm ne zaman?

Henüz bununla ilgili bir açıklama gelmedi ama reklam anlaşmaları devam ettiği sürece O Ses Türkiye yarışması da devam edecek gibi gözükmüyor...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR