O Ses Türkiye kim kazandı? Umut Kaç mı Ferhat Üngür mü

O Ses Türkiye kim kazandı? O Ses Türkiye Umut Kaç mı Ferhat Üngür mü kazandı? TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye kazanan isim kim oldu? O ses Türkiye Umut Kaç mı Ferat Üngür mü kazanacak sorusu yanıt buluyor.

O Ses Türkiye kim kazandı? Umut Kaç mı Ferhat Üngür mü
Yayın Tarihi: 27.01.2019 23:13:00

O Ses Türkiye finali kim kazandı? TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye kazanan isim merakla bekleniyor. O Ses Türkiye büyük finalinde, sezon finalinde Türkiye'nin o sesi ortaya çıkıyor. Hadise, Beyaz, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk jüri koltuğunda oturduğu programda kazanan isim belli oluyor. O Ses Türkiye 2 finalisten biri bu akşamı kazanarak geçirerek O Ses'in şampiyonu olacak. 

O Ses Türkiye Finali kim kazandı?

O Ses Türkiye'de finale çıkan ilk isim Ferhat Üngür oldu. Murat Boz'un takımında yer alan Ferhat üngür, finalde rakibi Beyazıt Öztürk'ün takımından olacak. 3 isim olarak finale kalarak rekor kıran Beyazıt Öztürk, finalde yarışmacısıyla kazanmak için elinden geleni yapacak. İşte O Ses Türkiye 2018-2019 sezonunda Ferhat'ın rakibi olan Umut Kaç oldu. Umut Kaç ve Ferhat üngür arasında kazanan isim O Ses Türkiye'ye damga vuracak.

Umut Kaç mı Ferhat üngür mü O Ses Türkiye kazandı


O Ses Türkiye programında Gülce ve ikizleri eleyerek finale kalan Umut Kaç ve Ferhat üngür arasında kazanan kim oldu. Her iki yarışmacı da söylediği şarkılarla geceye damga vurdu. Beyazıt Öztürk ve Murat Boz takımında nefesler kesilecek. Umut ve Ferhat arasında kazanan isim O Ses Türkiye damga vuracak. 

O Ses Türkiye kazanmak için var gücüyle yarışan yarışmacılardan kazanan isim O Ses Türkiye şampiyonu olacak. O Ses Türkiye Ferhat üngür mü Umut Kaç mı SMS sonuçları belli olacak. Noter onaylı SMS sonuçları da yayınlanacak.

Hadise ve Seda Sayan finale yarışmacı sokmayarak finalde oldukça güldürdüler. O Ses Türkiye'de 2019-2020 sezonu için şimdiden merakla bekleyiş sürüyor. O Ses Türkiye final kazanan isim Ferhat mı Umut mu sorusu birazdan cevap bulacak.

O Ses Türkiye kazanan isim sms sonuçları gelir gelmez sizlerle paylaşılacak. 

O Ses Türkiye 2019 şampiyonu Ferat Üngür oldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR