O Ses Türkiye yeni sezon çekimleri başladı! O Ses Türkiye ne zaman başlıyor?

Tv8 ekranlarının çok sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'nin yeni sezon çekimleri bugün başladı. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu mu? Jüri üyeleri değişecek mi? çok merak ediliyor. İşte detaylar...

O Ses Türkiye yeni sezon çekimleri başladı! O Ses Türkiye ne zaman başlıyor?
Yayın Tarihi: 1.10.2019 16:55:00

Tv8'in çok sevilen şarkı yarışması O Ses Türkiye için geri sayım başladı. Ön eleme maratonunun sona erdiği yarışmanın çekimleri bugün başladı. Çekimlerin başladığını sosyal medya hesabından duyuran Acun Ilıcalı ise Seda Sayan'a sataşmasıyla takipçilerini güldürdü. Peki O Ses Türkiye yayın tarihi belli oldu mu? Jüri üyelerinde değişiklik var mı?

Türkiye'nin bir çok yerinde gerçekleşen ön eleme maratonunun ardından O Ses Türkiye için heyecan iyice arttı. Bugün de stüdyo çekimleri başlayan yarışmada jüri üyeleri değişmedi. Geçtiğimiz sezon Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz'un kıyasıya rekabet ettiği O Ses Türkiye'de 2019-2020 sezonunda da aynı isimler şampiyon olmak için ter dökecek. Hal böyle olunca O Ses Türkiye başlayacağı tarih açıklandı mı?



O SES TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLIYOR?


O Ses Türkiye yeni sezon ilk bölümüyle 5 Ekim Cumartesi akşamı Tv8 ekranlarında olacak. 

ŞAMPİYONLUK TARTIŞMALARI BAŞLADI

Daha ilk anlardan aralarında rekabet başlayan jüri üyelerini ise ilk çekim gününde Acun Ilıcalı görüntüledi. Şampiyonluk yarışını kızıştırmak isteyen Ilıcalı'nın jürilere iddialarını sorduğu anlar ise herkesi kırdı geçirdi. Bu sezon şampiyonluk konusunda çok iddialı görünen Seda Sayan'ı ise Ilıcalı kızdırdı.

Kadırgalı'ya "Seda senin şampiyon olamayacağın o kadar belli ki" diyen Acun Ilıcalı tüm ekibine de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

O Ses Türkiye yeni sezonuyla 5 Ekim Cumartesi saat 20:00'da başlıyor...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR