Odion İghalo Fenerbahçe'ye doğru İghalo Fenerbahçe'ye Transfer olacak mı?

Odion İghalo kimdir? Adı Fenerbahçe ile anılan futbolcu Odion İghalo araştırılıyor. Odion İghalo Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, Odion İghalo'yu bitiriyor. Sizler için araştırdık...

Odion İghalo Fenerbahçe'ye doğru İghalo Fenerbahçe'ye Transfer olacak mı?
Yayın Tarihi: 18.07.2019 11:11:00

Yeni sezon öncesi transfer sezonuna hızlı başlayan Fenerbahçe, Odion İghalo'nun peşinde! Vedat Muriqi, Garry Rodrigues ve Max Kruse transferlerini bitiren Fenerbahçe, 29 yaşındaki forvet oyuncusu Odion İghalo'yu listesine aldı. Peki Odion İghalo kimdir? Hangi takımda, hangi mevkide oynuyor?

Odion İghalo, Çin Süper Lig ekiplerinden Changchun Yatai takımında yer alıyordu. Changchun Yatai takımı, geçtiğimiz sezon küme düştü ve Odion İghalo, sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. 28 maçta 20 gol atmasına karşın Changchun Yatai'yi ligde tutamayan Odion İghalo, Fenerbahçe ile temas halinde.

ODİON İGHALO KİMDİR? FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR MU?


1.83 boyunda olan forvet Odion Ighalo 29 yaşında ve Nijeryalı. Futbola 2007 yılında Julius Berger Lagos kulübünde başladı. Ighalo'nun bir sonraki durağı ise Norveç'in Lyn kulübü oldu. Golcü futbolcu buradaki performansının ardından 1.9 milyon Euro bedelle İtalya'nın Udinese takımına tranfser oldu. İlk sezonunda Udinese'de çok fazla forma şansı bulamayan Nijeryalı oyuncu bir sezon sonra Cesena'ya kiralandı.

Son sezonunda Çin Ligin'de çıktığı 28 maçta 20 gol atmayı başaran Odion İghalo dikkatleri çekmeyi başardı. Odion İghalo'nun Fenerbahçe'ye transferi için Damien Comolli yoğun mesai harcıyor. Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR