Oflu Hocanın Şifresi 2 Nerede çekildi? Oyuncu kadrosu ve Konusu

Bu akşam TV8'de yayınlanacak Oflu Hocanın şifresi 2 filmi izleyicileri meraklandırdı. Film severler, Oflu Hocanın şifresi 2 filmi nerede çekildi? Oflu Hocanın şifresi 2 filminin konusu ne ve Oyuncuları kimler? Bu soruların yanıtını araştırmaya başladı. Sizler için hazırladık...

Oflu Hocanın Şifresi 2 Nerede çekildi? Oyuncu kadrosu ve Konusu
Yayın Tarihi: 16.08.2019 16:40:00

Oflu Hoca serisinin 2. filmi Oflu Hocanın Şifresi 2, bu akşam TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Film severler, Oflu Hocanın Şifresi 2 filminin detaylarını araştırmaya başladı. Oflu Hocanın Şifresi 2 filmi nerede çekildi? Oflu Hocanın Şifresi 2 filmi ne zaman çekildi ve konusu ne? Oflu Hocanın Şifresi 2 filminin oyuncuları kimler? Bu soruların yanıtı merak ediliyor.

Yönetmen koltuğunda Adem Kılıç'ın oturduğu Oflu Hoca'nın Şifresi 2 filminde senaryo, Engin Elgün, Hilmi Köksal Alişanoğlu ve Ferhat Ergün üçlüsünün elinden çıktı. Şimdi gelelim Oflu Hocanın Şifresi 2'nin diğer detaylarına...

Oflu Hocanın Şifresi 2 Konusu Ne?

Yerel bir futbol kulübünün başkanlığı Oflu Hoca kazanmış, Ahmet ise Oflu hocanın rakibi olarak ona büyük bir kızgınlık duymaktadır! Oflu Hoca, başkan seçilerek hem itibarını hem de maddi gücünü artırmıştır. Kulübün başkanı olmak isteyen Ahmet, zengin bir müteahhit olan İdris'in oğluna kızı Nur'u verir. Kadir ve Oflu Hoca, Ahmet'in bu yaptığını duyunca Nur'u kaçırmaya karar verirler.  Oflu Hoca ve Ahmet, Nur'u kaçıralım derken Ahmet'in halasını kaçırmışlardır ve hala, Oflu hocanın babası Ali Osman'a küçüklükten beri aşıktır! Ali Osman ise bu kadını istememektedir. Oflu hoca, yepyeni bir maceranın içinde bakalım neler yapacak?


Oflu Hocanın Şifresi 2 Nerede Çekildi?

Oflu Hocanın Şifresi 2 filminin çekimleri Trabzon ilimizde gerçekleştirildi. Trabzon'un birçok bölgesinde yapılan çekimler sonucu Oflu Hocanın Şifresi 2 filmi vizyona girdi.

Oflu Hocanın Şifresi 2 Oyuncuları Kimler?

Oflu Hocanın Şifresi 2 filminde, Çetin Altay – Oflu Hoca, Ahmet Varlı – Müteahhit Ahmet, Köksal Engür – Ali Osman, Başak Daşman – Ümmiye, Nihan Büyükağaç – Asiye, Mehtap Bayri – Meryem, Eser Eyüboğlu – Kadir, Cem Atik – Muhabir, İsrafil Köse – Manav, Buket Dereoğlu – Moderatör, Ayşegül Günay – Şehriye, Seymen Aydın, Furuzan Asena Ongun ve Yusuf Güney rol alıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR