Öğrencilere Müjde! Bankalar Kefilsiz Faizsiz Öğrenci Kredisi Veriyor

Milyonlarca öğrenciye büyük müjde! Birçok banka öğrencilere yönelik Kefil aranmaksızın faizsiz veya uygun faizli öğrenci kredisi veriyor! Peki öğrenci kredisi hangi bankadan hangi şartlarla alınır? Öğrenci kredisinde Vade ve faiz seçenekleri ile diğer detayları sizler için hazırladık...

Öğrencilere Müjde! Bankalar Kefilsiz Faizsiz Öğrenci Kredisi Veriyor
Yayın Tarihi: 11.09.2019 13:12:00

2019 yılında birçok banka öğrencilere, uygun şartlarda kefilsiz hatta faizsiz öğrenci kredisi veriyor! Milyonlarca öğrenci ve aileleri, normal kredi paketleri yerine öğrenci kredisi ile daha uygun ekonomik kredi çekebiliyor. Peki hangi bankalarda öğrenci kredisi veriliyor? Öğrenci kredilerinde vade ve faiz seçeneği neler? Dosya ve komisyon ücretleri var mı? Öğrenci kredisi nasıl çekilir? Tüm bu soruların yanıtına haberimizde yer verdik.

Öğrenci kredileri birçok Devlet ve Özel banka tarafından, öğrenciler ve ailelerine, öğrencilerin eğitim-öğretim hayatlarında zorluk yaşamaması ve maddi olanaksızlıklar nedeniyle okul hayatlarını zora sokmamaları için verilen kredilerdir. Birçok banka tarafından verilen Öğrenci kredileri uygun vade ve faiz seçeneklerinin yanı sıra Kefil şartı aranmadan ve ek hiçbir ücrete tabi olmadan verilmektedir. 

Ziraat Bankası'ndan Öğrencilere Uygun Öğrenci Kredisi 

Ziraat Bankası, öğrencilere ve ailelerine yönelik hazırladığı öğrenci kredileri ile büyük bir fırsat sunuyor. 36 Ay vade seçeneğiyle, 50 bin TL üst limitli öğrenci kredileri, Ziraat BAnkası tarafından öğrencilere verilebiliyor.

Ziraat Bankası, binlerce öğrenciye, uygun faizli ve kefil arayarak Öğrenci kredisi sunuyor. Ziraat Bankası'nın öğrencilere yönelik hazırladığı öğrenci kredisi paketlerinde kefil şartı aranıyor. Öğrencinin eğitim - öğretim hayatı boyunca özel okul masrafları, yurt-barınma, giyim, beslenme ve diğer okul masrafları için Ziraat Bankası bünyesinde 50 bin TL'ye kadar öğrenci kredisi çekilebiliyor. Ziraat Bankası öğrenci kredisinde KEFİL ve TEMİNAT şartını da arıyor. 

Vakıfbank'ta Öğrenci Kredisi Veriyor 


Bir diğer devlet Bankası VakıfBank'ta öğrencilere yönelik uygun ekonomik öğrenci kredisi paketini sundu. Vakıfbank'tan 40 bin TL'ye kadar öğrenci kredisi kullanılabiliyor. Özellikle Lise ve Üniversite öğrencilerine yönelik bu kredi paketinde, öğrencinin özel okul ya da devlet okulu masrafları, yaz okulu masrafları, bunların yanı sıra eğitim-öğretim hayatında karşılaşabileceği diğer masraflar için bu kredi kullanılabiliyor. 

Vakıfbank, Öğrenci kredisi için kredi çekecek kişiden gelir belgesi ile sigorta beyanında bulunmasını istiyor. Çalışan ve aynı zamanda okuyan öğrenciler, gelir belgelerini Vakıfbank'a ibraz ederek, Öğrenci kredisini kullanabiliyor. Vakıfbank ayrıca Öğrenci kredisinde 18 yaş üzeri öğrencilere bu krediyi kullandırıyor.

İş Bankası'ndan Öğrencilere Kredi 

Yarı-özel İş Bankası da öğrencilere yönelik öğrenci kredisi imkanı sunuyor. Ancak bu kredi sadece İşbankası ile İşbankası'nın anlaşmalı olduğu özel okullarda öğrenim gören öğrencileri kapsıyor. İş Bankası'nın anlaşmalı olduğu özel okullarda öğrenim gören öğrenciler ve aileleri, %3 faiz seçenekleriyle İş Bankası öğrenci kredisi fırsatından yararlanabiliyor. 

Denizbank'tan Kefilsiz Öğrenci Kredisi 

Bİr diğer Bankamız Denizbank'ta kefilsiz ve teminat şartı olmaksızın öğrencilere Öğrenci kredisi veriyor. 60 aya kadar vade seçeneğiyle 18 yaşını doldurmuş her öğrenci, Denizbank'tan öğrenci kredisi çekebiliyor. Ancak Denizbank'ın bu kredi paketinde aradığı bir şart daha bulunuyor. Şöyle ki Denizbank'ta daha önceden hesabı bulunan ve bu hesapta aktif olarak işlemler yapıp (Para giriş-çıkışı), Denizbank'ın öğrencilere yönelik bankkart vs. kampanyalarından faydalananlar, kefilsiz öğrenci kredisinden yararlanabiliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR