Onların Sesi Ol "Ses Ver, İlham Ver"

Tara Kitap, alanında başarılı, çevrelerine ilham veren kişilerin ve ünlü isimlerin kaleminden çıkan ‘Ses Ver, İlham Ver’ kitabının lansmanını, The Ritz-Carlton, İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Onların Sesi Ol "Ses Ver, İlham Ver"
Yayın Tarihi: 12.01.2018 10:45:00

Raflarda yerini alan ve görme engellilerin dünyasına ışık tutan ‘Ses Ver İlham Ver’ kitabının lansmanını, The Ritz-Carlton, İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Türkiye’nin önde gelen sanatçıları, akademisyenleri, gazetecileri ve iş insanlarının bugüne kadar duyulmamış hikâyelerini buluşturan ‘Ses Ver, İlham Ver’ kitap projesine destek verenler de gecede hazır bulundu.




The Ritz-Carlton, İstanbul’un eşsiz manzarası eşliğinde ünlü fotoğrafçı Sefa Yamak’ın da objektifiyle davetlilerin siyah – beyaz portre fotoğrafları çekilerek hediye edildi. Gece Simge Sağın, Sadettin Saran, Ayşen Zamanpur, Ahmet Güneştekin, Efe Parlar, ve Şah Yaycı gibi önemli isimlerin de katılımıyla gerçekleşti.


Kitapta Azra Kohen, Arzu Kaprol, Ahu Yağtu, Anet Mankeoğlu, Arzu Umurdağ, Asli Pasinli, Aysun Orhan, Ayşe Gardet, Ayşegül Demirağ, Ayşe Tolga gibi isimler yer alıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR