Onur Büyüktopçu yeni yarışma Damat Beğendi ne zaman Başlayacak? Tanıtım yayınlandı

Ekranların sevilen sunucusu Onur Büyüktopçu Show Tv'de yeni yarışması Damat Beğendi ile dönüyor! Damat Beğendi yarışması ne zaman başlayacak? Televizyon izleyicisi, Damat Beğendi yarışmasının detaylarını araştırıyor. Damat Beğendi programı tanıtımı da yayınlandı!

Onur Büyüktopçu yeni yarışma Damat Beğendi ne zaman Başlayacak? Tanıtım yayınlandı
Yayın Tarihi: 27.07.2019 22:45:00

Show TV ekranlarında yayınlanacak yeni yarışma Damat Beğendi'nin ilk tanıtımı yayınlandı! TV8 Yemekteyiz'in eski sunucusu Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yakın zamanda başlayacak Damat Beğendi yarışmasının detayları, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Damat Beğendi yarışması ne zaman başlayacak? Damat Beğendi yarışması konsepti ne? Bu sorular yanıt arıyor. 

Ekranların sevilen Sunucusu Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla Show TV ekranlarında yayınlanacak Damat Beğendi yarışması, izleyicileri heyecanlandırmayı başardı. Onur Büyüktopçu'nun sunacağı Damat Beğendi yarışması şimdiden izleyicide merak uyandırdı.

Damat Beğendi Yarışması Tanıtım Yayınlandı 




Damat Beğendi Yarışması Konusu - Konsepti 


Show TV ekranlarında yeni başlayacak Damat Beğendi yarışmasının sunuculuğunu Onur Büyüktopçu yapacak. Damat Beğendi yarışmasında, gelin ve kayınvalideler yerine Damatların yarışması bekleniyor. Damatların yer alacağı ve Onur Büyüktopçu'nun sunacağı yeni yarışma merakla bekleniyor.

5 damat ve 5 gelinin yarışacağı yarışmada, gelinler hünerlerini sergileyecek, damatlar, gelinlerin yaptığı yemekleri puanlayacak. Bakalım Damat Beğendi mi? 

Damat Beğendi Yarışması Başvuru Nasıl Yapılır?

Show Tv'nin resmi internet sitesine girip online olarak Damat Beğendi yarışmasına başvuru yapabilirsiniz. Damat Beğendi yarışması başvuru formunda sizlere kişisel bilgilerinizi vermenizi gerektirecek 30 soru sorulmakta. Bu soruları yanıtlayıp, iletişim bilgilerinizi de paylaşarak başvuru formunu göndermelisiniz. Başvuru 1 Damat ve 1 Gelin (Partner) şeklinde 2 kişiyle yapılabiliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR