Onyekuru 1 Yıllığına Daha Galatasaray'da! Galatasaray Onyekuru'yu Kiraladı!

Everton'dan kiralık olarak Galatasaray'a gelen Onyekuru, 2018-2019 sezonunda gösterdiği 14 gol 4 asistlik performansla dikkat çeken Onyekuru 1 yıllığına daha kiralandı! Onyekuru 1 yıl daha Galatasaray'da forma giyecek!

Onyekuru 1 Yıllığına Daha Galatasaray'da! Galatasaray Onyekuru'yu Kiraladı!
Yayın Tarihi: 10.06.2019 13:16:00

Galatasaray'a müjdeli haber... Geçtiğimiz sezon Everton'dan 1 yıllığına kiralanan ve 22. şampiyonlukta 14 gol 4 asistlik performansıyla büyük katkısı bulunan genç kanat oyuncusu Henry Onyekuru, yeni sezonda da Galatasaray'da kalacak! Everton sportif direktörü "Onyekuru ve Vlasic’i ise yeniden kiralama kararı aldık. Bir sezon daha kendilerini görmek istiyoruz'' diyerek Onyekuru'nun kiralanmasına yeşil ışık yaktı!

Henry Onyekuru da Galatasaray ve İstanbul'dan çok memnun. Galatasaray'da oynadığı ilk sezonda şampiyonluk yaşayan Henry Onyekuru, gelecek sezon Şampiyonlar Liginde de boy gösterecek Cimbom'da kalarak değerini daha da katlamak, kendini ispatlamak istiyor. 

ONYEKURU 1 YIL DAHA GALATASARAY'DA! 


Everton, genç oyuncu Onyekuru için 25 milyon euro bonservis bedeli belirlemişti. Bu nedenle bonservisini almaya yaklaşamayan Galatasaray, Henry Onyekuru'yu 1 yıllığına daha kiraladı. Onyekuru'nun gelecek sezon göstereceği performansı da geçtiğimiz sezon gibi olursa Everton, Onyekuru'yu takımda görmek isteyecektir. Aynı zamanda Onyekuru gösterdiği performansla devleri de peşine taktı. Avrupanın devleri Onyekuru'yu izlemeye almış durumda.

Onyekuru için Real Betis, Espanyol ve Sevilla ile Valencia'nın da ilgisi bulunuyor. Ancak Henry Onyekuru'nun ilk tercihi Galatasaray'dan yana olduğu için Cimbom, oyuncuyu 1 yıl daha kadrosunda tutacak.

Galatasaray Onyekuru'nun 1 yıllık kiralanması için Everton'a 1 milyon euro ödeyecek. Henry Onyekuru'da 2 milyon euro garanti ücret alacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR