Partnerinizin Ayakları Sizlere Kişiliklerini Söylüyor

Ayak ve parmak yapısı insanların kişilikleri hakkında ip uçları veriyor. Dost yüze düşman ayağa bakar derler ama siz yine de ayaklara bakın ki karşınızdaki dost mu düşman mı anlayasınız. Kişilik ayaklardan belli oluyor.

Partnerinizin Ayakları Sizlere Kişiliklerini Söylüyor
Yayın Tarihi: 31.08.2019 13:53:00

Partnerinizi seçmeden önce ayaklarına bakınız. İngiliz araştırmacı Jane Sheehan ayakların kişilik hakkında önemli ipuçları oldulunu söylemektedir. 

Ayak fetişi olanların ayrıca hoşuna gidecek, ilişki uyumunuzu anlamanın en tuhaf yolu olan ayaklara ve parmaklara bakmak. Bol bol denize ve havuza gidin. Ayaklar kişilikleri yansıtıyor. 

 

Büyük başparmak 

Zeki ve yaratıcılığını göstermektedir. Başparmağı büyük olan bireyler konuları farklı değerlendirir, farklı açıdan bakar ve sorunlara hemen çözüm bulurlar. Başparmağı kısa olanlar ise görev insanıdır, çalışkan olurlar ve verilen her görevi başarılı bir şekilde sonuçlandırırlar.

 

İkinci parmak

İkinci parmağı uzun olanlar lider yapıya sahiptirler. Her konu hakkında fikir edinir önde ilerler ve sonuca ulaşırlar. Kısa olanlar ise uyumlu kişiliklere sahiptirler. Çoğu kişi bu bireyleri severler her ortama uyum sağlayabilirler. 

 

Üçüncü parmak

Üçüncü parmağı uzun olan bireyler kısa olanlara oranla daha çok enerjik yapıya sahiptirler. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjileri ile etrafına da enerji sağlarlar. Herşeyin mükemmel olmasını isterler. Mükemmelliyetçi yapıları vardır. Yaptıkları her işte çoğunlukla başarılı olurlar. Üçüncü parmağı kısa olanlar ise hayatın güzelliklerine çok önem verir, sakin bir yaşamı seçmeyi tercih ederler, koşturmayı sevmezler daha dingin bir yaşam sürüp daha çok keyif insanıdırlar. 

 

Dördüncü parmak 

Dördüncü parmağı uzun olan bireyler aile ve ikili ilişkilerine çok önem verirler ve çok iyi bir dinleyicidirler. Konuşmaktan ziyade insanları dinler ve onlara destek olurlar. Az konuş çok dinle. Başkalarının sorunlarıyla ilgilenmekten kendilerini alamazlar ve yardım etmeyi çok severler. Bu parmağın kısa olması durumda ise aile ve ilişkiden başka şeylere odaklanan bir kişiliğin göstergesidir. Aile ve ilişkilere önem verseler de daha çok gezmek ve iş konularında kendilerini yüceltme durumları vardır. 
 


En son parmak- küçük parmak 

Küçük parmağı çok kısa olanlar çocuk yapıya sahiptir, sorumluluklardan kaçmaktan zevk alır ve olgun olmaktan çok korkarlar.  En son parmak yani küçük ayak parmaklarını diğer parmaklarından ayrı olarak oynatabilenler ise maceraperesttir, flört etmeyi sever ve sevgili olaylarında eğlenmeyi severler. Oynatamayanlar ise rutin bir hayat yaşar ve sadık olurlar. Bu dururumdan sonra oynatabilenler bile oynatamıyorum der mi acaba?
 

Ayak büyüklüğü

Küçük ayaklı erkekler büyük ayaklı erkeklere oranla aldatmaya daha  meyilliler. Küçük ayaklılar sizi...

 

Taban

Taban oyuğu az olan erkekler yalnız kalamazlar bu durumdan korkar ve hiç sevmezler. Düz tabanlar ise kararsızdır. Sık sık partner değiştirmekten çekinmezler. Bi dur diyelim.

 

Ayakların kişilikler hakkında söyledikleri şeyler bireyin tam olarak olmasa da ip uçları vererek tanımamızı sağlıyor. Kişilik ayaklardan belli oluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR