Peaky Blinders 5. sezon nereden nasıl izlenir? Netflix'e ne zaman gelecek

Dünyayı kasıp kavuran ve ülkemizde de büyük ilgi gören Peaky Blinders 5. sezon için geri sayım başladı. 4 sezondur herkesin çok beğendiği dizinin yeni sezonu bugün yayınlanacak. Hal böyle olunca Peaky Blinders 5. sezon nereden nasıl izlenir? Netflix'e ne zaman gelecek? her yerde aranıyor.

Peaky Blinders 5. sezon nereden nasıl izlenir? Netflix'e ne zaman gelecek
Yayın Tarihi: 25.08.2019 13:44:00

Son sezonunun üzerinden bir yıl geçen ve büyük bir heyecanla beklenen Peaky Blinders 5. sezon için beklenen tarih geldi çattı. 4. sezonda heyecan dolu bölümlerle herkesi ekran başına kitleyen dizinin yeni sezonu için nefesler tutuldu. Yayın günü gelip çatan dizi için bekleyen herkes Peaky Blinders 5. sezon nereden nasıl izlenir? Peaky Blinders 5. sezon 1. bölüm hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?  Peaky Blinders yeni sezon Netflix'e ne zaman gelecek? sorularına yanıt aramaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları yanıtladık.

Yeni sezonu 1929 yılında başlayacak olan Peaky Blinders'da, Wall Street'teki çöküş ve Kara Perşembe'nin etkisi Shelby ailesini de etkileyecek. Yasal kazançlarıyla yaptıkları yatırımlar çöküşe geçerken, illegal işler ön plana çıkacak. Öte yandan siyasi arenada da adını duyurmaya başlayan Tom Shelby'nin yeni sezonda esas düşmanı kendisi olacak. 



PEAKY BLİNDERS 5. SEZON NEREDE YAYINLANACAK?


Peaky Blinders 5. sezon 1. bölüm bu akşam BBC One kanalında saat 21:00'da yayınlanacak. Ancak kanalın Türkçe altyazı seçeneği ne yazık ki bulunmuyor. Yani İngilizce biliyorsanız diziyi internet üzerinden BBC One kanalından takip edebilirsiniz.

PEAKY BLİNDERS 5. SEZON NETFLİX'E NE ZAMAN GELECEK?

Elinde Peaky Blinders'ın sadece streaming haklarını bulunduran Netflix ise dizinin 5. sezonunu biraz geç yayınlayacak. Tıpkı önceki sezonlarda olduğu gibi.

Özetle Netflix üyeliğiniz varsa Peaky Blinders için biraz bekleyeceksiniz. Net tarih ise belli. Peaky Blinders 5. sezonuyla 4 Ekim 2019 tarihinde Netflix'te olacak.

Tommy Shelby ve ailesinin maceralarını anlatan Peaky Blinders'ın kadrosunda Cillian Murphy, Tom Hardy, Paul Anderson, Helen McCrory, Joe Cole, Ned Dennehy, Ian Peck, Annabelle Wallis ve Sam Neill gibi isimler yer alıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR