People Make The Brand'de Konuşmacıları Arasında Faruk Eczacıbaşı'da Yer Alıyor

Her yıl merakla beklenen Türkiye’nin en önemli işveren markası konferansı People Make The Brand’in bu yılki konuşmacıları arasında Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı da yer alıyor.

People Make The Brand'de Konuşmacıları Arasında Faruk Eczacıbaşı'da Yer Alıyor
Yayın Tarihi: 28.11.2018 15:03:00

İşveren markası alanındaki gelişmelerin ve trendlerin yanı sıra yerli ve global pek çok işveren markasının stratejik yaklaşımlarının sunulduğu People Make The Brand Konferansı’nın bu yıl altıncısı düzenleniyor. Bu yıl “organizasyonel kültür”ü ele alacak olan People Make The Brand’in konuşmacıları arasında Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı da yer alıyor.

Evrim Kuran’ın moderatörlüğünde soru cevap şeklinde gerçekleşecek sohbette Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, Daha Yeni Başlıyor: Geleceğin Dünyasında Esneklik, Yakınsama, Ağ Yapısı ve Karanlık Taraf” başlıklı kitabı ekseninde iş ve teknoloji dünyasındaki kişisel deneyimlerinin yanı sıra Türkiye’nin bu alanda yaşadığı dönüşümleri ve dünyadaki son gelişmeleri ele alacak. Türkiye’nin kuşaktan kuşağa kültürel dönüşümünü ve her gün daha büyük bir ivmeyle hayatımıza giren teknolojik gelişmelerin getirdiklerini ve götürdüklerini anlatacak olan Eczacıbaşı’nın konuşması şimdiden merakla bekleniyor.

People Make The Brand seyircilerine armağan edilecek olan Faruk Eczacıbaşı’nın kitabının tüm geliri ise Türkiye Bilişim Vakfı'na bağışlanacak.


Universum Orta Doğu Direktörü ve Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı Evrim Kuran’ın açılışını yapacağı konferansın moderatörlüğünü Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan yürütecek. Konferansın konuşmacıları arasında, Abdi İbrahim CEO’su Dr. Süha Taşpolatoğlu, Futurebright Araştırma Kurucusu ve Ortağı Akan Abdula, Adel Genel Müdürü Evrim Hizaler, The Tap in Team Kurucusu Erin Willett, Universum Stratejik Danışma Kurulu Başkanı Claudia Tattanelli, Gazeteci Serdar Kuzuloğlu, Universum Global Strateji Başkanı Richard Mosley, Nöro Sağlık Beyin Araştırma Uygulama Merkezi Kurucusu ve Yönetici Ortağı Uzm Dr. Kerem Dündar yer alacak.

Yalnızca öğrencilerin katılımına açık olacak People Make The Brand Campus programında ise Evrim Kuran, Prof. Dr. Özgür Demirtaş ve ATÖLYE Kurucu Ortağı Kerem Alper konuşmacı olarak yer alacak.

People Make The Brand, 30 Kasım’da Fairmont Quasar İstanbul’da iş dünyasının yöneticilerini ağırlayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR