Perran Kutman Fotoğraf Sergisi Kale Outlet'te

Perihan Abla, Afet Öğretmen, Müstesna, Şehnaz, Sabahat ve dahası. Usta sanatçı Perran Kutman'ın hayat vererek efsaneleşen birçok karakter. Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi bu kez Perran Kutman için yapılıyor.

Perran Kutman Fotoğraf Sergisi Kale Outlet'te
Yayın Tarihi: 11.12.2017 12:35:00

Daha önce Türkan Şoray, Emel Sayın, Fatma Girik, Nejat Uygur ve Filiz Akın için gerçekleştirilen "Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi" bu kez Türk Tiyatrosu ve Sinemasının usta ismi Perran Kutman için yapılıyor.



Kale  Outlet  Center  fotoğraf  sergisi  hazırlık  süresi  için, 35 kişilik  ekip, 5 ay boyunca   fotoğraflara ulaşma süresi,  özel  tarama ve baskılarının yapılması için çaba gösterdi. 

Sergide Perran Kutman’ın özel  fotoğraf  arşivi ,gazete, dergi kupürleri ve   hayranlarından gelen fotoğraflarla birlikte toplam 2,500 adet fotoğraf yer alıyor.

Perran Kutman’ın   fotoğrafları  ile  renkleneceği serginin açılışı, 16 Aralık Cumartesi  günü  saat:15.00’de Güngören Kale Outlet Center’da Perran  Kutman’ın  katılımıyla gerçekleşecek.

Usta sanatçı Perran Kutman’ın en özel karelerinin tüm AVM’ yi süsleyeceği sergi; açılışından sonra 1 ay boyunca ziyaretçilere açık olacak. Sergiden  elde  edilecek tüm gelir ise “Lösemili Çocukları Yaşatma ve Bir Umut  Derneği"ne  bağışlanacak .




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR