PES 2019'da Türkiye Ligi Olacak

PES 2019’da Türkiye Süper Ligi’nin tam lisanslı şekilde bulunacağı duyuruldu! Oyun kapağında ise Hakan Çalhanoğlu oyunun kapağında yer alacak.

PES 2019'da Türkiye Ligi Olacak
Yayın Tarihi: 31.07.2018 09:02:00

Konami Digital Entertainment B.V. , PES 2019'da Türkiye Süper Lig’ini ilk kez yer alacağını duyurdu.

Süper Lig, Pro Evolution Soccer serisinin en son üyesi olan PES 2019'a eklenecek sekizinci en büyük lig oldu. Yeni anlaşmaya göre Konami, 18 takımın tamamıyla mücadele etmenize ve Süper Lig ile ilgili tüm ikonografiyi kullanmanıza olanak tanıyacak. Tüm kulüpler, lansman sonrası data pack sürümleri sayesinde gerçek donanımlarıyla temsil edilecek ve tüm istatistiklerin ve takımların haftalık olarak güncellenmesini sağlayacak.




Konami, Süper Ligi temsilen, Türk orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu'nu yerel temsilci olarak belirledi. Çalhanoğlu, özel olarak oluşturulmuş Türkçe oyun kutuları üzerinde PES 2019 küresel kapak yıldızı Phillipe Coutinho ile birlikte görünecek.

Hakan Çalhanoğlu konuyla ilgili olarak, “PES serisi yetenek ve kontrolüyle tanınıyor, bu yüzden modern oyunun böyle güzel bir simülasyonunu yapmaktan dolayı çok mutluyum. Türk futbolu heyecan verici ve yetenekli, bu yüzden Konami'nin yetenekli takımlarını evdeki herkes için hayata geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum." dedi.

PES 2019, 30 Ağustos’ta PlayStation®4, Xbox One™ ve PC’de iki versiyon olarak çıkacak. Ayrıca David Beckham da hayranlarına myClub bonuslarının kilidini açma fırsatı veren özel bir baskıda yer alacak. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR