Plajda soyunan Suriyeli döven kim? İgor tudor mu

Bodrum Plajı'nda Suriye uyruklu olduğu anlaşılan bir kişi soyundu! Çevrede bu duruma rahatsız olan bir kişi de Suriyeli'ye saldırdı! Suriye uyruklu kişinin yaptığı müstehcen harekete çevredekilerden büyük tepki geldi. Jandarma ekipleri sudan çıkarılan Suriyeli'yi karakola götürdü!

Plajda soyunan Suriyeli döven kim? İgor tudor mu
Yayın Tarihi: 24.06.2019 16:17:00

Bodrum Plajı'nda yaşanan olay akıllara durgunluk verdi! Sosyal medyanın da gündemine oturan görüntülerde, Bodrum Plajı'na iddiaya göre bir Suriyeli'nin çıplak vaziyette girdiği ve Jandarma ekiplerince göz altına alındığını görülüyor. Bodrum Plajı'nda güneşlenen ve denize giren vatandaşlardan bazıları, çıplak vaziyette denize giren ve Suriyeli'yi olduğu söylenen kişiye tekme ve tokatlarla tepki gösterdi. Bu kişiyi olay yerine gelen Jandarma ekipleri kurtardı.

Bodrum Plajı'ndaki görüntülerde bir adam, çıplak şekilde denize giren ve yavaş hareketlerle denizden çıkıp Jandarma'nın yanına gelen, iddiaya göre Suriye uyruklu bir kişiye saldırıyor. Çıplak şekilde denize girip denizden çıkan Suriyeli'ye tekme tokat saldıran vatandaşa etraftan "Yapmayın, vurmayın." şeklinde müdahale edildiği görülüyor.


JANDARMA ÇIPLAK KİŞİYİ GÖZ ALTINA ALDI! 

Çıplak şekilde denize giren ve Suriyeli olduğu iddia edilen kişiyi Jandarma ekipleri karakola götürdü. Çevreyi rahatsız eden ve plajda rahatsızlık yaratan kişiyi döven kişi de Galatasaray'ın eski hocası Igor Tudor'a çok benzetildi.

Sosyal medyada kullanıcılar Bodrum Plajı'na çıplak giren kişiyi döven Igor Tudor mu? yorumları yapıyor ancak bu kişinin kimliği henüz bilinmiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR