Plak Ve Ben'in Kurucusu Nejat Pakyüz: "Hayalim Her Sokağa Plak Dükkanı Açmak"

Birçok ünlü grubun 1960'lardan beri kayıt yaptığı efsanevi stüdyo Abbey Road’da, MFÖ, Işıl Yücesoy Ajda Pekkan, Ayten Alpman, Hümeyra ve Melike Demirağ gibi usta sanatçıların plaklarını basan Plak Ve Ben’in patronu Nejat Pakyüz, müzik sektöründe ilkleri gerçekleştiriyor.

Plak Ve Ben'in Kurucusu Nejat Pakyüz: "Hayalim Her Sokağa Plak Dükkanı Açmak"
Yayın Tarihi: 14.08.2018 01:00:00

Pink Floyd, Beatles, Paul Robeson ve daha birçok ünlü grubun 1960'lardan beri kayıt yaptığı efsanevi stüdyo Abbey Road’da, MFÖ, Işıl Yücesoy, Ajda Pekkan, Ayten Alpman, Hümeyra ve Melike Demirağ gibi usta sanatçıların plaklarını basan Plak Ve Ben’ markasının patronu Nejat Pakyüz, müzik sektöründe ilkleri gerçekleştiriyor. 

Abbey Road stüdyolarında ilk kayıt yaptıran Türk yapımcı olan Pakyüz, sevilen sanatçıların plaklarını basarak tozlu raflara kaldırılan plaklara ilginin yeniden artmasını sağladı.

Plak ve cafe konseptini bir araya getirerek eğlence hayatında da öncü olan Pakyüz, en büyük hayalim her semte bir plak dükkanı açmak olduğunu açıkladı.


MÜZİĞİN KALİTESİNİN ARTMASI İÇİN ŞART



Gençlerin plak dinledikten sonra dijital çağda müziğin ne kadar yozlaştığını anlamaya başladığını belirten Pakyüz, “Plaklara olan ilgi her geçen gün artıyor. Gençler artık pikap sahibi olup, tercihini plaklardan yana kullanmaya başladı. Müziğin kalitesinin artması için plak dükkânlarının çoğalması şart. Gün gelecek her semtte bir plak dükkanı olacak, buna inanıyorum” diye konuştu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR