PlayStation 4'e Güncelleme Geldi

Sony, PlayStation 4 için yeni bir güncelleme geldiğini duyurdu. Yeni sürüm 5.50'deki yeni özellikler oyunseverleri heyecanlandıracak gibi görünüyor.

PlayStation 4'e Güncelleme Geldi
Yayın Tarihi: 9.03.2018 12:27:00

Güncelleme ile birlikte yeni organizasyonel özellikler, ekstra ebeveyn kontrolleri ve PS4 Pro için yeni supersampling (süper örnekleme) seçenekleri karşımıza çıkıyor. Güncelleme boyutunun 460 mb olduğu açıklandı.



SUPERSAMPLING NEDIR?

Supersampling özelliği sayesinde, PS4 Pro oyun konsolunuz 2K veya düşük çözünürlüğe sahip bir televizyona bağlandığında bile bazı oyunlarda daha iyi görüntü kalitesi sağlayabiliyor. Ancak, bu özellik standart PS4 modellerinde ise sunulmuyor.


Yeni ebeveyn kontrolleri ise anne ve babanın çocuğun oyun oynayabileceği zamanları ayarlamasını ve çeşitli kısıtlamalar uygulayabilmesini sağlıyor.



PlayStation Plus aboneleri ise "Kütüphane" uygulamasında, güncelleme ile birlikte ayrı bir sekme görecekler. Bu bölümde tüm PlayStation Plus ücretsiz oyunlarını tek bir yerde tutabileceksiniz.  "Satın Alınanlar" sekmesinde artık oyunları ve uygulamaları saklamak da mümkün olacak.

Güncellemenin ardından gelen bildirimler de artık silinebilecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR