Portekizli Dünyaca ünlü yıldız Fenerbahçe'ye transfer oluyor

Sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, bir dönem Real Madrid'de de forma giyne Fabio Coentrao'yu transfer ediyor! Son Dakika Fenerbahçe sol beke Coentrao hamlesi! Fabio Coentrao Fenerbahçe'ye gelecek mi? Portekizli sol bek Coentrao ile Fenerbahçe görüşüyor!

Portekizli Dünyaca ünlü yıldız Fenerbahçe'ye transfer oluyor
Yayın Tarihi: 29.08.2019 13:08:00

Spor Toto Süper Lig'e 2'de 2 yaparak başlayan Fenerbahçe, transferde vites büyüttü! Sol bek transferi için harekete geçen Kanarya, Portekizli dünya yıldızı Fabio Coentrao ile masaya oturuyor. Daha önce Lazio'nun sol beki Riza Durmisi için 4 milyon euro teklif eden Fenerbahçe, Durmisi için Lazio'nun isteksiz tavırları sonrası rotasını Fabio Coentrao'ya çevirdi.

Fabio Coentrao Fenerbahçe'ye imza atıyor FB Son dakika transfer bombası

31 yaşındaki Portekizli sol bek Fabio Coentrao, menajerler vasıtasıyla Fenerbahçe'ye önerildi! Yeni sezon öncesi Hasan Ali Kaldırım'ı sakatlığa kurban veren Fenerbahçe, Hasan Ali iyileşse dahi sol beke mutlaka takviye yapmak istiyor. 


Kolarov ve Riza Durmisi transferlerinden sonuç alamayan Fenerbahçe, 31 yaşındaki Fabio Coentrao'yu bitirecek. Uzun yıllar Real Madrid forması giyen dünyaca ünlü yıldız isim, son olarak Portekiz'de Rio Ave forması giymişti. Şuanda Rio Ave ile sözleşme yenilemeyen ve kulüpsüz olan Fabio Coentrao, Fenerbahçe ile görüşme halinde! 

Fenerbahçe Fabio Coentrao Transferini Bitiriyor 

Fenerbahçe, boşta olan 31 yaşındaki yıldız sol bek Fabio Coentrao'ya yıllık 2,5 milyon euro garanti ücret ve 2 milyon euro da imza parası önerdi. Yıldız oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacağı konuşuluyor. Comolli ve Başkan Ali Koç, Coentrao transferiyle bizzat ilgileniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR