Pucca kimdir? Pucca gerçek adı ne nereli kaç yaşında

Pucca takma adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık kimdir? 5 yıl 7 ay hapis cezası alan Pucca, internette kullanıcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Pucca kimdir, nereli kaç yaşında? Soruları araştırılıyor.

Pucca kimdir? Pucca gerçek adı ne nereli kaç yaşında
Yayın Tarihi: 12.07.2019 11:50:00

Pucca kimdir? İnternette kullanıcılar Pucca nickli Selen Pınar Işık'ın hayatını araştırıyor. Sosyal medya paylaşımları nedeniyle, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını özendirme suçundan 5 yıl 7 ay hapis cezası alan Pucca, sosyal medyanın en çok araştırılan ismi oldu. Sosyal medyada 1 milyondan fazla takipçisi olan Pucca, attığı tweetler nedeniyle 5 yıl 7 ay hapis ve 66 bin 660 TL adli para cezasına çarptırıldı.

Sosyal medyada paylaşımlarıyla adından söz ettiren Pucca'nın, 1 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Pucca lakabını kullanan Selen Pınar Işık'ın hayatı, nereli olduğu, yaşı ve diğer bilgileri haberimizin devamında...

PUCCA KİMDİR? HAPİS CEZASI ALAN PUCCA HAYATI, YAŞI...


Sosyal medyada Pucca nickini kullanan Selen Pınar Işık, 1987 İzmir doğumlu. Karşıyaka Kız Lisesi'nden mezun olduktan sonra Ankara'da Radyo Televizyon Sinema ardından da Gazetecilik okuyan Pucca, Küçük Aptalın Büyük Dünyası, Ve Geri Kalan Her şey, Allah Beni Böyle, Yaratmış, Ay Hadi İnşallah, Şimdi Biz Neyiz? kitaplarını yazdı. 

Pucca şu sıralar sosyal medya paylaşımları nedeniyle aldığı 5 yıl 7 ay hapis cezasıyla gündemde. Pucca, sosyal medya hesabından olaya ilişkin gözyaşlarını tutamayarak açıklama yaptı. 

PUCCA O SÖZLERİ





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR