Quaresma Kasımpaşa'da! Beşiktaş'tan ayrılan Quaresma Kasımpaşa ile Anlaştı

Quaresma yeni takımı belli oldu! Uzun dönemdir Beşiktaş'ta forma giyen Quaresma Beşiktaş'tan ayrıldı. Quaresma'nın yeni takımı Kasımpaşa oldu. Quaresma Beşiktaş'tan neden ayrıldı? Kasımpaşa Quaresma ile kaç yıllık sözleşme imzaladı? Ne kadar ücret alacak? Detayları sizlr için hazırladık...

Quaresma Kasımpaşa'da! Beşiktaş'tan ayrılan Quaresma Kasımpaşa ile Anlaştı
Yayın Tarihi: 28.08.2019 15:37:00

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen 35 yaşındaki Portekizli Ricardo Quaresma, Kasımpaşa ile anlaştı! Beşiktaş'ın yıldızı Kasımpaşa'ya gidiyor! Quaresma, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman tarafından adeta "kovuldu". Yeni takım arayışlarına hızlı başlayan Q7, Kasımpaşa ile anlaştı.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımda düşünmediği ve kadroda pek fazla şans da vermediği Portekizli oyuncu, Kasımpaşa'ya transfer oluyor. Beşiktaş ile sözleşmesini feshetme aşamasında olan Ricardo Quaresma, kısa süre önce sosyal medya hesabından "Başkan tarafından kulüpten ayrılmam gerektiğini öğrendim. Sorunu halletmeye çalışıyorum." şeklinde mesaj yayınlamıştı.


RİCARDO QUARESMA KASIMPAŞA'DA! 

Kariyerinde 625 maçta 104 gol 162 asistlik performans gösteren 35 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu Ricardo Quaresma, Beşiktaş defterini kapattı. Beşiktaş ile sözleşmesini fesh etme aşamasında bulunan Quaresma, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile anlaştı.

İstanbul'dan ayrılmayı düşünmeyen Quaresma, futbol kariyerini Kasımpaşa'da noktalayacak. Quaresma, Beşiktaş'ta aldığı paranın yarısına Kasımpaşa ile sözleşme imzaladı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR