Radamel Falcao Galatasaray KAP Geliyor! Galatasaray Son Dakika Twitter Paylaşımı!

Galatasaray Radamel Falcao'ya kavuşuyor! Falcao Pazar günü öğle saatlerinde İstanbul'da olacak! Galatasaray resmi twitter hesabı son dakika paylaşım yaptı! Radamel Falcao resmen Galatasaray'da! Son dakika Galatasaray KAP geliyor...

Radamel Falcao Galatasaray KAP Geliyor! Galatasaray Son Dakika Twitter Paylaşımı!
Yayın Tarihi: 31.08.2019 21:54:00

Galatasaray, Monaco'dan Falcao transferini bitirdi! Radamel Falcao resmen Aslan oluyor! Galatasaray da Transferi Twitter hesabından ateşi yakarak duyurdu! Radamel Falcao KAP açıklamsaı için geri sayıma geçildi.

Radamel Falcao menajer Ahmet Bulut ile fotoğraf paylaşmıştı. Ahmet Bulut'un instagram hesabından yapılan paylaşımın ardından Falcao'nun 1 Eylül Pazar günü öğle saatlerinde İstanbul'a geleceği ortaya çıktı! Falcao Galatasaray'a ve İstanbul'a geliyor! Galatasaray, Radamel Falcao'yu KAP'a bildirecek! 


FALCAO KAP AÇIKLAMASI GELİYOR! GALATASARAY'DAN FLAŞ TWEET

Galatasaray, twitter hesabından flaş bir tweet attı. Twette "Ateş ve Aslan simgeleri kullanıldı! Herkes bu Tweeti, Radamel Falcao'nun KAP açıklaması geliyor olarak algıladı.

Radamel Falcao için Monaco kulübüne bonservis ödenmeyecek. Falcao ile Galatasaray arasında 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Falcao'nun sonraki satışından Monaco'ya pay verilecek. 





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR