Rafinha kime imza atacak? Beşiktaş mı Fenerbahçe mi

Fenerbahçe, Barcelona'nın yıldız oyuncusu Rafinha ile anlaşıyor! Rafinha Barcelona'dan kesin olarak ayrılacak ama kime imza atacak? Beşiktaş da Rafinha ile ilgileniyor! Rafinha Beşiktaş'a mı yoksa Fenerbahçe'ye mi gelecek? Son dakika Rafinha transfer bombası!

Rafinha kime imza atacak? Beşiktaş mı Fenerbahçe mi
Yayın Tarihi: 23.08.2019 23:52:00

Fenerbahçe, Barcelona'da top koşturan Rafinha ile ilgileniyor! Başkan Ali Koç, Barcelona bağlantılarını kullanarak Rafinha'yı Fenerbahçe'ye getirmek istiyor. Lige 5-0'lık flaş Gazişehir Gaziantep galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe'nin yeni hedefi Rafinha! Rafinha transferinde son durum ne? Detaylar merak ediliyor.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu Rafinha, orta alanın değişik bölgelerinde görev alabiliyor. Rafinha, Fenerbahçe'nin pas oyununda kilit oyuncu olacak! Ersun Yanal'da Rafinha için şartların zorlanmasını istedi. Ali Koç, Barcelona'dan Rafinha'yı kiralamak için girişimlere başladı!

RAFİNHA FENERBAHÇE'YE Mİ GELİYOR BEŞİKTAŞ'A MI?


Orta alana takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta Barcelona'dan Rafinha ile ilgileniyor. Kanatlarda da oynayabilen yıldız oyuncu için Beşiktaş'ın da girişimlerde bulunduğu biliniyor.

Rafinha'nın Fenerbahçe'yi mi yoksa Beşiktaş'ı mı seçeceği merak konusu olurken, Fenerbahçe transferde bir adım daha önde. Yıllık maaş açısından Fenerbahçe Rafinha için daha iyi şartlar sunuyor. 

RAFİNHA İSTANBUL'A NE ZAMAN GELECEK TARİH BELLİ Mİ?

Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Rafinha'nın İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile görüşmeleri buradan sürdürmesi ve şehri tanıması bkeleniyor. Rafinha için İstanbul'a geliş tarihi henüz kesinlik kazanmadı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR