Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'den tekrar kovuldu! ROK bu akşam yok

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'den tekrar kovuldu. Geçtiğimiz hafta programa geri dönen Rasim Ozan Kütahyalı için Boşnakların baskısı sonrası Osman Gökçek Rasim Ozan Kütahyalı tekrardan kovdu. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol ve Derin futbol programlarında Rasim Ozan Kütahyalı artık ..

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'den tekrar kovuldu! ROK bu akşam yok
Yayın Tarihi: 25.08.2019 02:01:00

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'den tekrar kovuldu. Geçtiğimiz hafta programa geri dönen Rasim Ozan Kütahyalı için Boşnakların baskısı sonrası Osman Gökçek Rasim Ozan Kütahyalı tekrardan kovdu. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol ve Derin futbol programlarında Rasim Ozan Kütahyalı artık olmayacak.

Rasim Ozan Kütahyalı bu akşam var mı?

Rasim Ozan Kütahyalı bu akşam yayınlanacak Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında olmayacak. Rasim Ozan Kütahyalı neden yok, Rasim Ozan Kütahyalı yine mi kovuldu soruları yanıt buldu. Rasim Ozan Kütahyalı 25 Ağustos 2019 Beyaz Futbol ve 26 Ağustos 2019 Derin Futbol programlarında olmayacak.


Erdoğan Erden duyurdu

Erdoğan Erden yaptığı açıklamada; "Osman Gökçek Vekilimiz Saffet Sancaklı Balkan Rumeli Yöneticilerinle Bu Akşam Yaptımız Toplantıda Rasim Ozan Kütahyalının İşine Birdaha Başlamamak üzere Son verilmiştir" açıklaması yaparak şu fotoğrafı paylaştı.



Sinan Engin son bölümü yayınlanan Beyaz Futbol'da yaptığı açıklama da örnek vererek "Bizi Osman Gökçek kovsa, yerimize daha iyi birini getirecekki kovacak, yoksa kovması anlamsız olur" diyerek Quaresma üzerinden Rasim Ozan'a destek olmaya çalışsa da karar verildi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR