Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz futbola döndüğünü Ahmet Çakar doğruladı

Beyaz TV ekranlarının sevilen futbol programı Beyaz Futbol'a eski yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı geri döndü! Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol'a döndü, Ahmet Çakar yaptığı paylaşımla doğruladı! Rasim Ozan Kütahyalı'nın dönmesi sosyal medyayı salladı!

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz futbola döndüğünü Ahmet Çakar doğruladı
Yayın Tarihi: 26.06.2019 16:59:00

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol yarışmasının önceki yorumcularından olan Rasim Ozan Kütahyalı "Kusturmalı ...." şeklindeki sözlerinin ardından sosyal medyada yoğun tepki almış, olay büyümüş ve Kütahyalı sözlerinden dolayı birçok siyasi kişi, dernek ve kurum tarafından kınanmıştı. 

Rasim Ozan Kütahyalı'nın olay sözlerinin ardından Ertem Şener, Kütahyalı ile yolların ayrıldığını açıklamıştı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın programdan ayrılmasının ardından yerine yorumcu olarak Gökmen Özdenak, Beyaz futbol programına katılmıştı. Ancak seyircilerin büyük bir bölümü Rasim Ozan Kütahyalı'nın geri dönmesini uzunca bir süredir istiyordu.

RASİM OZAN BEYAZ FUTBOL'A GERİ DÖNDÜ, SOSYAL MEDYA SALLANDI! 


Rasim Ozan Kütahyalı, Ertem Şener ve Ahmet Çakar birlikte fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaştı. Beyaz Futbol'da yeni sezon Süper Lig'in başlamasıyla 15-20 Ağustos tarihlerinde başlayacak. Yeni sezon öncesi Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Futbol yorumculuğuna geri döndüğü belli oldu. Ahmet Çakar'da yaptığı paylaşımla Rasim Ozan'ın beyaz futbol programına döndüğünü onayladı.



Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Futbol'a dönmesinin ardından sosyal medya ikiye bölündü. Büyük bir çoğunluk Rasim Ozan'ın komik hal ve hareketleri ile programa damga vurduğunu ve dönmesini istediklerini belirtirken, bir diğer kesim hala daha Rasim Ozan'ın söylediği sözler nedeniyle kızgın olduğunu ve programda yer almaması gerektiğini belirtiyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR