Rasim Ozan Kütahyalı'ya Bir Şok Daha

Beyaz TV'deki spor programında skandal sözler sarf eden ve sosyal medyada tepkilerin çığ gibi büyüdüğü Rasim Ozan Kütahyalı önce kanaldan kovuldu daha sonra ise köşe yazarlığı yaptığı Sabah gazetesindeki işine de son verildi. Kütahyalı'ya bir şok da sponsor firmadan geldi.

Rasim Ozan Kütahyalı'ya Bir Şok Daha
Yayın Tarihi: 21.11.2017 11:55:00

Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' programında Boşnak halkı için skandal sözler sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı, kanaldan kovulmasının ardından köşe yazarlığı yaptığı Sabah gazetesinden de kovuldu. Sanica Boru da Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarının sponsorluğundan çekildiğini açıkladı. Beyaz TV'nin önünde toplanan Boşnaklar ; "Rasim gelecek, hesap verecek" sloganlarıyla toplandı.

RTÜK'TEN ÖZEL TOPLANTI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bu haftaki toplantısında Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak vatandaşlara yönelik tepki çeken sözlerinin yer aldığı yayını görüşmek üzere toplanacak.

MHP'li vekil Saffet Sancaklı, Kütahyalı'ya sert sözlerle yüklenirken, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu da savcıları göreve çağırdı.

 

‘ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZ’
 



 

 

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı da Kütahyalı’ya tepkisini şöyle dile getirdi: “Şerefsiz oğlu şerefsiz. Böyle insanların artık toplum dışına çıkarılması lazım. Bu işin peşini bırakmayacağım.”

‘AŞAĞILIK, ADİ VE AKILSIZ…’

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da resmi Twitter hesabından “Tarih boyunca Türklerle dostluğu ve samimiyeti sayesinde tüm dünyayı kıskandıran Bosna Halkını, aşağılık, adi ve akılsız yakıştırmayla küçük düşürmeye çalışan Rasim Ozan Kütahyalı ve onun gibileri hak etmiyoruz. Bir Boşnak olarak, bu şahsı ağır şekilde kınıyor, savcılarımızı göreve davet ediyorum” açıklamasını yaptı.
 



"TÜRK FUTBOLUNA EN UFAK KATKI SAĞLAMAYIP GERİLİMLE BESLENEN BU ŞAHIS"

Fenerbahçeli basketbolcu Melih Mahmutoğlu'da Twitter'dan tepkisini şu sözlerle dile getirdi;

 


Instagram hesabından Bosna Hersek'teki Mostar Köprüsü'nün fotoğrafını paylaşan Şahan Gökbakar'da, isim vermeden Kütahyalı'ya tepki gösterdi. 

"LAFA BAKARIM LAF MI, SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE"

Şahan Gökbakar ise şu mesajı paylaştı:

"Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye" sözünü boşununa dememişler...

Balkan göçmeni bir ailenin torunu olarak şunu çok net söylemeliyim; Boşnaklar haysiyetlerini ve vatanlarını savunmak için Avrupa'nın orta yerinde nasıl dimdik mücadele ettiler herkes gördü.

Şerefli onurlu ve namuslu bir millettir Boşnaklar... O Kadar!" yorumunu paylaştı.

Rasim Ozan Kütahyalı ise bir açıklama yayınlayarak, “Hayatımda ilk kez duyduğum bir laftı. Bunu da canlı yayında geyik olsun diye söyledim. BU saçma olaydan dolayı başta Boşnak kardeşlerim olmak üzere tüm incinen izleyicilerimizden özür dilerim” dedi.


TWİTTER TROLL'ÜNÜN LAFI KÜTAHYALI'NIN SONU OLDU

Sosyal medya sitesi Twitter'da 2012 yılında Şerif Faysal adlı bir troll hesabın kullandığı cümle Rasim Ozan kğtahyalı'nın sonu oldu.
 






Sosyal medya Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı ve Ertem Şener'e eski tweetlerini de hatırlatıp tepki dolu sözler sarf etti.

Dün gece Beyaz TV'nin önünde toplanan Boşnaklar ; "Rasim gelecek, hesap verecek" sloganlarıyla toplandı.
 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR