Redbull Leipzig Galatasaray maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Redbull Leipzig ile Galatasaray hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Redbull Leipzig Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Leipzig Galatasaray maçının detayları araştırılmaya başlandı. Sizler için hazırladık...

Redbull Leipzig Galatasaray maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?
Yayın Tarihi: 19.07.2019 11:45:00

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçında Almanya, Bundeliga ekibi Redbull Leipzig ile karşılaşıyor. Redbull Leipzig - Galatasaray hazırlık maçının saati, hangi kanalda olduğu ve nerede oynanacağı araştırılıyor. Galatasaray yeni sezon öncesi sahaya çıkıyor. Yeni transferlerle güçlenen Cimbom, ilk sınavını Leipzig karşısında veriyor.

Almanya Bundesliga'da sezonu 3. sırada tamamlayan Redbull Leipzig, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Onlar da yeni sezona Şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Öte yandan Fatih Terim'li Galatasaray, yeni sezonda da ligi sirkülase etmek ve şampiyonluk kazanmak için yola çıkıyor. Son olarak Jean Michael Seri'yi kiralayarak kadrosunu güçlendiren Cimbom, yeni sezon öncesi ilk maçını Leipzig'le oynuyor.


REDBULL LEİPZİG GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA?

Redbull Leipzig Galatasaray hazırlık maçı, 19 Temmuz Cuma günü saat 19.00'da oynanacak. Leipzig Galatasaray maçını D-Smart 77. kanaldan naklen ve kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Galatasaray'da, Teknik direktör Fatih Terim, Leipzig maçında oyuncularının güncel form durumunu ve maç kondisyonunu görmek istiyor.

Fatih Terim'in yeni transferler Jimmy Durmaz, Şener Özbayraklı, Okan Koçuk ve diğerlerine de şans vermesi beklenirken Seri'nin forma giymesi beklenmiyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR