Rengarenk: Museum of Ice Cream

Los Angeles'a yolunuz düştüğünde, bu renkli mi renkli müzeye uğramayı unutmayın!

Rengarenk: Museum of Ice Cream
Yayın Tarihi: 31.10.2017 16:00:00

Los Angeles'ın Pop-up mekanlarından biri olan Museum of Ice Cream, Maryellis Bunn'ın küçükken, içinde bir tutam dondurma ve pasta süslerinin olduğu havuzu hayal etmesi ile başlayan hikayeye sahip. 
İçerisinde 10 farklı odaya sahip, ana teması dondurma ile ilgili olan tadımlık ve görsel eğlenceleriyle; naneli pirinç kekinin, jelibon ayıcıkların ve lezzetli kurabiyelerin dünyasını anlatıyor. Duvarlardaki baskı desenleriyle olan konsepti mekanı renklendiriyor. Sizi pasta süslerinin olduğu havuza atlamak için bir heyecan yaratıyor.
Elinizde pirinç kekinizle, sarı ve pembe rengindeki muzlarla dolu odadan, naneli çikolataların yetiştiği odayı ziyaret ettikten sonra sevdiklerinizle oyun alanında vakit geçirebileceğiniz bu müze görülmeye değer, değil mi? 



Açılışından sonra ilk beş gün içerisinde 30,000 bilet satışı başarısı olan bu müze, çıkışında her müzede olduğu gibi küçük bir satış noktası bulunmakta. Şekerinizin artık düştüğü anda sevdiklerinize kartlar, el yapımı dondurma heykeller ve sakızlı ayı gece ışıkları gibi benzersiz öğeleri alabilirsiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR