Reynmen Ela ne kadar izlendi? Son rakam Reynmen Youtube rekorları

Ünlü youtuber ve şarkıcı Reynmen'in Ela isimli şarkısı çıktı! Ela şarkısı klibi de yayınlandı. Youtube Ela kaç milyon izlendi? 12 Temmuz günü yayınlanan Ela şarkısı ne kadar izlendi? Reynmen Yusuf Aktaş youtube rekorlarını kıracak mı? Ela şarkısı 1 günde ne kadar izlendi?

Reynmen Ela ne kadar izlendi? Son rakam Reynmen Youtube rekorları
Yayın Tarihi: 13.07.2019 01:16:00

Ünlü youtuber ve şarkıcı Reynmen (Yusuf Aktaş) Derdim Olsun şarkısının ardından yeni şarkısı "Ela" yı da yayınladı! 12 Temmuz Cuma günü yayınlanan Ela isimli şarkısıyla Youtube Trendler'e 1. sıradan giriş yapan Reynmen, youtube rekorlarını kırmaya devam ediyor. Derdim Olsun şarkısıyla rekor kıran Reynmen, Ela şarkısıyla da rakamları alt üst etti! 

Reynmen'in Ela şarkısı, Youtube'da yayınlanır yayınlanmaz büyük bir ilgiyle izlendi ve dinlendi! Reynmen'in yeni şarkısı Ela, yayınlandığı ilk 1 saatte tam 3 milyon izlenmeye ulaşarak büyük bir rekora imza attı! Reynmen, daha önce yaptığı açıklamada 1 günde 15 milyon izlenme olmazsa Instragram hesabını kapatacağını söylemişti. Şuana dek Ela şarkısı rekora doğru koşuyor ve 1 günde çok rahat şekilde 15 milyon izlenmeyi geçmesi bekleniyor.


YUSUF AKTAŞ REYNMEN ELA ŞARKISI REKORA KOŞUYOR 

Reynmen'in yeni şarkısı Ela, 6 saatte 6 milyon izlenmeye ulaştı! 12 Temmuz Cuma günü akşam üstü saatlerinde yayınlanan Ela şarkısı, 6 saatte 6 milyon izlenmeye ulaşarak Youtube'da rakamları alt üst etti! 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR