Reynmen Ela şarkısı ne zaman çıkacak? Klibi saat kaçta sözleri

Ünlü youtuber ve şarkıcı Yusuf Aktaş'ın yeni şarkısı Ela ne zaman çıkacak? Reynmen hayranları, Reynmen'in yeni şarkısı Ela'nın sözlerini araştırıyor. Reynmen'in Ela şarkısı saat kaçta çıkacak, sözleri...

Reynmen Ela şarkısı ne zaman çıkacak? Klibi saat kaçta sözleri
Yayın Tarihi: 12.07.2019 17:05:00

Ünlü youtuber ve şarkıcı Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, yeni şarkısı Ela'yı kısa süre içinde yayınlayacak. Ela şarkısı 12 Temmuz CUma günü yayınlanacağı açıklanmıştı. Reynmen hayranları, Ela şarkısı saat kaçta yayınlanacak? Ela şarkı sözleri? Araştırmalarını sürdürüyor.

Reynmen, daha önce de "Derdim Olsun"la müzik piyasalarını ve Youtube'u alt üst etmişti. Kısa sürede 50 milyon izlenmeye ulaşan Reynmen'in Derdim Olsun parçası, birçok eleştiri de almış ancak Reynmen hayranları şarkıyı çok beğenmişti. 

REYNMEN'İN YENİ ŞARKISI ELA YOLDA LANSMANI YAPILMIŞTI 

Reynmen'in Derdim Olsun'dan sonraki şarkısı Ela, bugün içinde yayınlanacak. Gece 24.00'dan önce yayınlanması beklenen Ela şarkısının lansmanı Reynmen tarafından yapılmıştı. Beşiktaş Akaretler'deki "Ela" lansmanına birçok isim katıldı. Eypio, Bilal Sonses, Canbey Wolker, Zeynep Bastık'ın da yer aldığı lansmanın ardından dinleyiciler, Ela'yı bekliyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR