Reynmen ela şarkısından ne kadar kazandı işte Yusuf Aktaş kazandığı para

Ünlü youtuber ve şarkıcı Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş yeni şarkısı Ela'dan ne kadar kazandı? Reynmen Ela şarkısı 18 saatte 11 milyon izlendi. Reynmen Yusuf aktaş Ela şarkısından kazandığı para dudak uçuklattı!

Reynmen ela şarkısından ne kadar kazandı işte Yusuf Aktaş kazandığı para
Yayın Tarihi: 13.07.2019 13:03:00

Ünlü şarkıcı ve Youtube Reynmen, "Derdim Olsun" şarkısının ardından "Ela" isimli şarkısını da Youtube platformunda yayınlandı. Youtube'da Trendler listesine hızlı bir giriş yapan Ela şarkısı kısa sürede milyonlarca izlendi. 12 Temmuz Cuma günü yayınlanan Ela şarkısı, yayınlandığı ilk 1 saat içerisinde 3 milyon izlenmeye ulaşarak rekor kırdı.

Ela şarkısı şuanda Youtube'da 18 saatte 11 milyon izlenmeye ulaştı. Hızla artan izlenme sayısı sonrası Yusuf Aktaş (Reynmen) kaç para kazandı? Reynmen Ela şarkısından ne kadar kazandı? Soruları sorulmaya başlandı. Yusuf Aktaş'ın Ela şarkısından kazandığı ve kazanması beklenen para dudak uçuklattı. 


REYNMEN ELA ŞARKISINDAN NE KADAR KAZANDI?

Youtube platformunda yayınlanan Ela şarkısı ilk 18 saatte tam 11 milyon kişi tarafından izlendi. Youtube'un 1 milyon izlenme başına 500 ila 800 dolar ödeme yaptığı bilgisi göz önüne alındığında maksimumdan hesaplama yapıldığında Reynmen, sadece Youtube'dan 8.800 dolar elde etti. Bunun yanı sıra Ela klibinde bir soğuk içecek markasının reklamını da yapan Yusuf Aktaş, klibin içerisinde yer alan reklamlardan da gelir elde etti ancak bu rakam bilinmiyor.

Ela şarkısının kısa sürede 50-60 milyon izlenme sayılarına ulaşması ve hatta geçmesi bekleniyor. Yusuf Aktaş, Ela şarkısıyla Youtube Trendler listesini alt üst etti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR