Robben ve Thomas Müller: Beşiktaş Kurası Heyecanlandırdı

Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Beşiktaş ile eşleşen Bayern Münih'in yıldızları Thomas Müller ve Arjen Robben ile Teknik Direktör Jupp Heynckes, Beşiktaş'ı değerlendirdi.

Robben ve Thomas Müller: Beşiktaş Kurası Heyecanlandırdı
Yayın Tarihi: 12.12.2017 09:28:00

Teknik Direktör Heynckes kura sonucu için;“Beşiktaş’ı iyi biliyorum. Beşiktaş grubundan namağlup ve lider çıkmış bir takım. Ayrıca çok iyi bir teknik adamları var. Bakıldığında çok da kolay bir kura çekmedik. Beşiktaş iyi bir takım. Amaçımız iki maçta da iyi oyunla galip gelmek” diye konuştu.

Alman Milli Takımı ve Bayern Münih’in yıldız ismi Thomas Müller ise “Çektiğimiz kurudan memnunum. İlk maçımızı Münih’te oynayacağız. Buradan istediğimiz skor ile İstanbul’a gitmek istiyoruz. İkinci maçta çok dikkatli olmamız lazım.” şeklinde konuştu.

Hollandalı yıldız isim Robben de Beşiktaş’a karşı ilk kez oynayacağı için heyecanlı olduğunu şu cümlelerle ifade etti; “Güzel bir kura. Daha önce kariyerimde Beşiktaş’a karşı hiç oynamadım. 2 maçta da dikkatli olmamız lazım. Gruplarında Leipzig’i iki kez yenmiş bir takım Beşiktaş. Ama ilk maçımızı evimizde oynayıp, iyi bir skor ile başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR