Rocko's Modern Life Geri Dönüyor

Nickelodeon’nın unutulmayan çizgi filmlerinden Rocko's Modern Life, TV filmi ile beyaz perdeye dönüyor.

Rocko's Modern Life Geri Dönüyor
Yayın Tarihi: 10.08.2017 14:20:00

Çocukluğumuza dair en özlediğimiz şeylerden biri de şüphesiz ki o eski çizgi filmlerimiz.. Neyse ki bazılarının film olarak geri dönüşlerine şahit olup özlemlerimizi gideriyoruz. 

İşte yine o efsane çizgi filmlerden birine daha özlemimiz diniyor. Hangisine mi? CNBC-E 'de izlediğimiz o unutulmaz çizgi filmlerden Rocko's Modern Life .. Nickelodeon'nun unutulmaz çizgi dizilerinden. Özellikle 90'lı yıllarda çocuk olanlar için bu muhteşem çizgi filmler ayrı bir yer tutar.

1993 – 1996 yılları arasında yayına başlayan 52 bölümüyle büyük küçük hepimizin hayatına damga vuran Rocko’s Modern Life, Rocko’s Modern Life: Static Cling isimli bir TV filmiyle geri dönüyor.


2018’de yayınlanması beklenen filmden ilk fragman paylaşıldı. San Diego Comic-Con’da paylaşılan fragman çizgi dizinin sevenleri tarafında heyecanla karşılandı.

Rocko, Heffer Wolfe, Filburt Turtle, Mrs. Fathead ve diğerlerinin orijinal kadrodayla seslendirildiği Rocko’s Modern Life: Static Cling, 21. yüzyılın teknolojik ve sosyal değişikliklerine adapte olmuş bir şekilde karşımıza çıkacak.







HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR