Roger Federer'in Raketinden Doğan Dans Şarkısı

İsviçreli yıldız Roger Federer, Wilson Pro Staff RF 97 Autograph raketinin tanıtımı için müzik yapımcısı Money Mark ile birlikte ortak bir çalışma gerçekleştirdi. 

Roger Federer'in Raketinden Doğan Dans Şarkısı
Yayın Tarihi: 16.07.2018 15:48:00

Tenis dünyasında ilginç ve bir o kadar da güzel bir takım hareketlenmeler meydana geldi.  İsviçreli efsanevi şampiyon oyuncu Federer, tarihi ekipman üreticisi Wilson ile işbirliğine gitti ve müzik dünyasıyla ortak bir çalışma yaptılar. Ve bizleri, ortaya çıkardıkları bu elektronik dans parçasıyla beraber, reklam filmleriyle buluşturdular.



Filmde Federer dans etmiyor ama raketi için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz: Raketi hem dans ediyor hem de güzel bir müzik yapıyor. Beastie Boys gibi isimlerle de çalışmış olan müzik yapımcısı Money Mark'ın ; Roger Federer'in topa vuruşlarından çıkan seslerden oluşturduğu parçanın adı Play Your Heart Out.



Klip için Mojave Çölü'ne mini bir kort kuruldu. Federer tüm boyunca top fırlatıcıdan atılan topları karşılayarak geçirdi. Bu sırada top fırlatıcısından çıkan sesler de dahil olmak üzere tüm sesler de kaydedildi. Ve bu sesler Money Mark tarafından kaydedilip, hoş bir elektronik dans parçasına dönüştürülmüş. Çöl ortamınında olmanın avantajını da kullanarak, ortaya çok hoş bir parça ve klip çıkmış.




Şarkı Plak Olarak Sınırlı Sayıda Satışa Sunuldu

Kayıt altına alınan sesler elektronik müzik notalarıyla harmanlandığı için, pop listelerinde zirveye oynamaya aday değil. Fakat yine de dans etmek için oldukça havalı bir parça olduğunu söyleyebiliriz. Retro hayranları bu şarkıya plak şeklinde ulaşmak isterse, sınırlı üretim RF 97 özel setiyle beraber sahip olabilirler. Setin içerisinde raket, plak, tenis topu şeklinde bluetooth hoparlör ve bir takım başka sürprizler bulunmakta. Bu sınırlı üretim özel setin fiyatı 597 dolar. Evet fiyatı biraz dudak uçuklatıyor ama bu özel setin koleksiyon değerinin olduğunu da unutmamak lazım.



Efsanevi bir şampiyon olan Federer'e hayran olmak kolay olmasa gerek...


 

Reklam Filmi

Reklamveren: Wilson
Yapım: Farm League
Yönetmen: Charlie Mcdowell
Yönetici Yapımcı: Tieneke Pavesic, Tim Lynch
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Marc Gilbar
Müşteri İlişkileri Yönetmeni: Michael Pizzo
Yapım Süpervizörü: Peter Bunstein
Görüntü Yönetmeni: Isiah Donte Lee
Yapım Tasarım: Daniel ‘smitty’ Smith
Aksesuar: David Bridson
Kostüm: Catherine Hahn
Makyaj: Lori Matsushima
Yapım Asistanı: John Abright, Jerry Butt, Andrew Giarusso, Angus Macmillan
Müzik Koordinatörü: Matt Chambless
Kurgu: George Manzanilla
Post Prodüksiyon Yapımcısı: David Burden
Müzik: Money Mark
Renklendirme: Marshall Plante, Olio Creative






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR