Ryan Murphy imzalı Hollywood dizisi Netflix’ten ilk sezon onayını aldı

American Horror Story, American Crime Story ve Feud gibi çok beğenilen yapımların yaratıcısı olan Ryan Murphy’nin yeni dizisi Hollywood’un çekimleri bu yaz başlayacak. Netflix tarafından yayınlanacak Hollywood için heyecan dorukta...

Ryan Murphy imzalı Hollywood dizisi Netflix’ten ilk sezon onayını aldı
Yayın Tarihi: 26.02.2019 14:19:00

Ryan Murphy, Netflix projelerini duyurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yılın başında Netflix ile 300 milyon dolarlık dev bir anlaşmaya imza atan Ryan Murphy, yeni dizisi Hollywood‘un Netflix’ten ilk sezon onayı aldığını açıkladı.

American Horror Story, American Crime Story ve Feud gibi çok beğenilen projelere imza atan ünlü yapımcı Ryan Murphy kendi Instagram hesabından "Hollywood" isimli yeni dizisi için bombayı patlattı.

Ryan Murphy’nin daha önce Glee ve Scream Queens’te birlikte çalıştığı Ian Brennan ile birlikte hazırlayacağı yeni dizi Hollywood, Murphy hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı. 

Hollywood dizisi Ryan Murphy’nin tanımıyla: "Hollywood"un Altın Çağı’na bir aşk mektubu” olacak. Netflix’ten ilk sezonu için resmi onayı alan Hollywood dizisinin çekimleri bu yaz yapılacak.


Türü konusunda bir açıklama yapılmayan Hollywood dizisinin diğer detayları henüz bilinmiyor.

Ryan Murphy'nin resmen duyurulan diğer iki Netflix projesi Ratched ve The Politician'ın hazırlıkları da tüm hızıyla devam ediyor.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR