Ryan Reynolds Türk Oyun Şirketi Peak Games'in Reklam Kampanyasında

Türk oyun şirketi Peak Games'in geliştirdiği Toon Blast oyunun reklam filminde, Hollywood'un ünlü aktörlerinden Ryan Reynolds oynadı. Reklam kampanyasının tamamen performans pazarlama bakış açısı ile tasarlanması yönünden de dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor.

Ryan Reynolds Türk Oyun Şirketi Peak Games'in Reklam Kampanyasında
Yayın Tarihi: 26.07.2018 11:42:00

Toy Blast gibi geliştirdiği oyunlarla tüm dünyada tanınan Türk oyun şirketi Peak Games, Ryan Reynolds ile iş birliğine gitti ve ortaya yenilikçi bir iş çıkardılar. Reklam ajansı TBWA\Chiat\Day işbirliği ile yapılan reklam kampanyası, performans temelli pazarlama tekniğinden dolayı da dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyor. Ryan Reynolds'lı reklam filmi; ABD pazarında en çok gelir elde eden 10 oyun arasında yer alan Toon Blast'ın ABD kullancılıları hedefleniyor.

Toon Blast'i konu alan 10 film bulunuyor. Reklam filmi, Toon Blast oyunu ile başlıyor. Ve Ryan Reynolds'ı Toon Blast oyununa olan bağımlılığını izliyoruz. Tabi ki Ryan Reynolds'ın muzip, mizahi üslubu bizlere her an eşlik ediyor.

Ryan Reynolds ile Mizah Dolu Bir İşbirliği

Deadpool serisinin oyuncusu ve aynı zamanda yapımcı olan, muzip tarzıyla tanıdığımız, ünlü Hollywood oyuncusu Ryan Reynolds'ın oynadığı reklam filmleri Tom Kuntz yönetmenliğinde çekildi. Şirketin strateji yönetmeni Ömer İnönü,reklam filmi için seçimlerinin Ryan Reynolds olmasının Toon Blast için kusursuz bir seçim olduğunu söylüyor. Aynı şekilde Ryan Reynolds da Peak Games ile çalışmanın çok eğlenceli olduğunu ve bu iş birliğinden büyük keyif aldığını belirtti.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR