S Sport Plus Hangi Kanalda? S Sport Plus nasıl izlenir?

S Sport Plus hangi kanalda? Almanya ve İngiltere Premier Ligi veren S Sport kanalı S Sports Plus'la büyük merak oluşturdu. Peki S Sport Plus hangi kanalda, kaçıncı kanalda merak ediliyor. İşte S Sport Plus izleme bilgileri.

S Sport Plus Hangi Kanalda? S Sport Plus nasıl izlenir?
Yayın Tarihi: 20.10.2018 13:51:00

S Sport Plus nedir? S Sport Plus canlı yayın bilgileri sizler için paylaştı. Özellikle S Sport kanalında Premier Lig maçlarıyla büyük ses getirmesi sonrası S Sport Plus'la Almanya Bundesliga Türkiye'de bir yayıncı bulabildi. Futbol severler S Sport Plus'ı nasıl izleyebilir? S Sport Plus hangi kanallarda ve uydularda.

S Sport Plus nasıl izlenir?

S Sport Plus, Sarna holding tarafından açılan kanaldır. Bundesliga yayın halkarı artık S Sport'ta olacak. Ayrıca NBA, Premier Lig ve Çin Ligi yayıncısı olan S Sport, maçları yetiştirmek için ikinci kanalı açtı ve S Sport Plus adını verdi. 


S Sport Plus, internet üzerinden yayın yapan bir kanal. 30 gün deneme süresi sonrasında, kanal ücretini ödeyerek izlenebilir. 30 gün içinde teehhüt ve iptal ücreti ödemezsiniz ve 1 ay maçları ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. 

S Sport Plus ücretleri ne kadar?

S SPort Plus ücreti belli oldu. Aylık 17,99 TL veya yıllık 159.9 TL S Sport Plus'u izleyebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR